5 ενδείξεις πως η σχέση σου είναι γα@μ@τη!

10.06.2014
Δεν ξέρεις αν ο δεσμός σου είναι καλός; Ή μήπως το ξέρεις και καμαρώνεις κρυφά από περηφάνια; Μαζέψαμε τις δικλείδες ασφαλείας για κάθε επιτυχημένη σχέση και στις παρουσιάζουμε!

1. Όχι, δεν παίζετε παιχνίδια:

Δηλαδή, τα μόνα παιχνίδια που παίζετε είναι

Α) Στο κρεβάτι

Β) Στην πλαζ

Οι υπόλοιποι που παίζουν παιχνίδια στη σχέση τους, μόνο πιο δύσκολα κάνουν τα πράγματα. Για κάποιο λόγο τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες δυσκολεύουν τη σχέση τους, κάνουν την ανασφάλεια- ρουτίνα και τρέχουν να κρυφτούν ο ένας από τον άλλο. Τρέξιμο τέλος! Αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας κατάματα και χωρίς κρυφτό. Κι αν εκείνος παίζει παιχνίδια- μια χάνεται, μια βρίσκεται- μίλα!

2. Ναι είστε στην ίδια σελίδα:

Πόσα και πόσα ζευγάρια δεν χώρισαν άδοξα, επειδή δεν βρίσκονταν στην ίδια φάση, στην ίδια σελίδα της ζωής τους. Τα πολύ σούπερ γουάου ζευγάρια, είναι στην ίδια φάση και χαίρονται την κάθε φάση ξεχωριστά. Αν εξ' αρχής είστε έντιμοι σχετικά με το που πάτε και που βαδίζετε, σίγουρα δεν θα αλλάξετε κεφάλαιο απροειδοποίητα.

3. Από επικοινωνία, πάμε καλά!

Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια, που περνάνε μια χαρά στη σχέση τους ακόμα και μετά από χρόνια, είναι εκείνα που μπορούν να συνεννοούνται εύκολα για όλα, από τα ψώνια του μάρκετ μέχρι το που ήσουν χτες το βράδυ. Αντίθετα, εκείνοι που ζουν σε σχέσεις με μισόλογα, κρυφές αλήθειες, και δύσκολη επικοινωνία μέσα στους καυγάδες, δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα.

4. Τα γ$μ@τα ζευγάρια, ξέρουν ότι δεν είναι τέλεια:

Αντίθετα με την εικόνα της Pleasantville που έχεις στο μυαλό σου, τα πραγματικά χαρούμενα ζευγάρια, δεν έχουν στόχους τελειότητας κι αυτό φαίνεται. Ούτε παριστάνουν τους τέλειους και άτρωτους, ούτε και ζουν στην ζεν ηρεμία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι τρώγονται με τα ρούχα τους, είναι πως το ταίρι τους μπορεί να μην είναι τέλειο αλλά εφαρμόζει και κουμπώνει τέλεια με τους ίδιους! Και με λίγη δουλειά και μπόλικη αγάπη, θα αγγίξετε τη δική σας προσωπική τελειότητα.

5. Εδώ υπάρχει ελευθερία και ομαδικότητα κι ουχί ανταγωνισμός:

Στις πιο πικραμένες σχέσεις, βλέπεις άτομα που εγκλωβίζονται επειδή το άλλο μισό τους παρακαλάει να μείνουν και φυσικά αυτή δεν την λες σχέση ελευθερίας αλλά σχέση μπουντρουμιού.

Ταυτόχρονα, την ίδια πίκρα βιώνουν και οι δεσμοί που ο ένας θέλει να πατήσει κάτω τον άλλο, και το ζευγάρι αντί για ομαδικότητα, χαρακτηρίζεται από τρελό- σκληρό ανταγωνισμό!

Από τα παραπάνω κατάλαβες πως υπέροχα στη σχέση τους περνάνε μόνο οι ελεύθεροι αγαπημένοι που έχουν χρόνο για τα προσωπικά τους θέλω και που ταυτόχρονα κινούνται ομαδικά και ερωτευμένα και με το ταίρι τους.

Kατερίνα Πατούλια