Γιατί ΔΕΝ μπορείς να ξεκολλήσεις από τον ΠΡΩΗΝ - ΕΧ (απο δώ)

11.07.2015
Αυτός ο άνθρωπος αυτός, που δεν είναι παρόν στη ζωή σου αλλά είναι πανταχού παρόν στο μυαλό σου. Γιατί τελικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από τον ΠΡΩΗΝ και τι μπορείς να κάνεις;

Περίπτωση Α: ο κύκλος δεν έκλεισε, έχει μείνει η ιστορία μισή, μα δεν τελειώσαμε, το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε.

STOP THE PRESS! Ο Τζον Σνόου πέθανε και ο πρώην ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Τα λόγια αυτά στα γράφω φιλικά γιατί όλα εκείνα τα σενάρια που φτιάχνεις στο μυαλό σου, νομίζοντας πως πρέπει να περιμένεις τον ex (απο δώ) για να τον φτύσεις όταν θα έρθει να σε παρακαλέσει γονατιστός, δεν θα πραγματοποιηθούν. Κι αν έχεις μια γνωστή, της γνωστής, Ω γνωστή που αυτό της συνέβη, χελόουυ, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες (επισής θέλω τα στοιχεία της γνωστής, γιατί μάλλον αποτελεί φάντασμα).

Περίπτωση Β: εκείνος επιστρέφει Μερικώς και δεν σε αφήνει να αγιάσεις:

Ω γιες.Τυχαία το αγόρι αυτό κάπου σε είδε, κάπως σε θυμηθήκε, κάπως πίστεψε ότι είστε κολλητάρια και να σου τα sms και τσούκου τσούκα τα μηνύματα στο Facebook. Ναι, φταίει κι αυτός, ναι όμως φταις κι εσύ. Γιατί αντί να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ακόμα αφού σε θημήθηκε, σε ενόχλησε δεν σκέφτεσαι το απλο: ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ. Όσο εσύ του δίνεις χώρο, τόσο θα απλώνεται, κι όταν καταλαβαίνει ότι ψοφάς να είστε πάλι μαζί, τόσο θα χάνεται.

Περίπτωση Γ: μωρέ δεν τον θέλεις, απλά το σεξ ήταν πολύ ωραίο:

Σε τα μας; Ότι δηλαδή έχασες τον σούπερ εραστή και γι' αυτό δεν θέλεις να προχωρήσεις. Την αλήθεια να την πούμε. Γυναίκες είμαστε, σεξ κάνουμε με την ψυχή, την καρδιά και το σώμα και είναι πολύ πιθανό εκείνος να μην ήταν σούπερ εραστής αλλά το όλο σεξ να είχε το πάθος και το συναίσθημα που ήθελες, απλά και μόνο επειδή υπήρχε το αίσθημα.


Περίπτωση Δ: έχεις αντιλήψεις του τύπου «όσο η καρδια κι αν λαχταρά, δεν θα ξαναγαπήσω»

Ο ωκεανός διαθέτει εκατομμύρια ψάρια, και εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες αγόρια που σε περιμένουν. Αν νομίζεις πως έπιασες το τρίδυμο λαϊκό και το έχασες μέσα από τα χέρια σου, να σε ενημερώσουμε πως υπάρχει τζοκερ, λότο, πρότο και πολλά ακόμα τυχερά που μπορεί να σου συμβούν. Άσε το λαϊκό και βγες κανένα ραντεβού, μην ρίχνεις πόρτα σε όσους θέλυον να σε γνωρίσουν, παίξε και φλέρταρε, δεν το απαγορεύεις κανείς.


Περίπτωση Ε: τι ωραίος τύπος ήταν, τι ιδανικός, για να καίει καρδούλες ήταν, ο μοναδικός (ερμηνεία Κατερίνα Στανίση)

Το πιθανότερο ήταν να έχεις εξιδανικεύσει και τον πρώην και τη σχέση σας όσο δεν πάει. Το ακόμα πιθανότερο είναι ο τύπος να το έχει χούι να αραδιάζει πρώην, όπως άλλοι αραδιάζουν παιδιά. Αν γνωρίζεις κι εσύ τουλάχιστον 1-2 πρώην του στον ευρύτερο κύκλο σου, αναρωτήσου: στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε εσείς οι πρώην του;

Από την Κατερίνα Πατούλια, αφιερωμένο στα κολλημένα μου υπέροχα πλάσματα, που ελπίζω μια μέρα να τον στείλουν τον ΕX από δω!