Τα 3 αδιάψευστα σημάδια ότι δεν είσαι (πια) η μοναδική γυναίκα στη ζωή του

16.03.2018
Τα 3 αδιάψευστα σημάδια ότι δεν είσαι (πια) η μοναδική γυναίκα στη ζωή του
Έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς ότι ο σύντροφός σου υπάρχει περίπτωση να έχει βρει κάτι νέο στη ζωή του; Αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά στη μεταξύ σας σχέση και νιώθεις την ανάγκη να το συζητήσεις ενώ την ίδια ώρα δεν θέλεις να φανείς «γκρινιάρα» ή «υπερβολικά ζηλιάρα»;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Για να ζηλεύεις και να υποψιάζεσαι σημαίνει πως βρήκες κάποιο πάτημα για να το κάνεις. Ακόμα κι αν αυτό το πάτημα μοιάζει ασήμαντο στα μάτια ενός τρίτου.

Όπως γνωρίζουμε εμείς οι ίδιες τι συμβαίνει μέσα στη σχέση μας, δεν το γνωρίζει κανένας, γι’ αυτό και πριν πείσεις τον εαυτό σου πως όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και ότι ο καλός σου είναι κάτι περισσότερο από αθώος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να αναλύσεις καταστάσεις και συμπεριφορές.

Γιατί, δυστυχώς, κορίτσια, πολλές φορές η αλήθεια είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας κι εμείς απλά αποφεύγουμε να τη δούμε.

Υπάρχουν, βλέπεις, κάποια αδιάψευστα σημάδια πως ο αγαπημένος σου έχει βρει κάτι νέο (ή και παλιό) να του κινήσει το ενδιαφέρον ανεξαρτήτως αν αυτή η γυναίκα ανταποκρίνεται ή όχι στο κάλεσμά του. Αν πάλι υπήρχε κάποια γυναίκα που τον φλερτάρει επίμονα, δεν θα είχε λόγο να στο κρύψει, σωστά; Σωστά.

Ιδού λοιπόν τα τρία σημάδια που προδίδουν την ανδρική απιστία (ή ακόμα και τη διάθεση για απιστία) και τα οποία οφείλεις να κρατάς φυλαγμένα στην άκρη του μυαλού σου.

Σεξ; Ποιο σεξ;

Πρόκειται ίσως για τον πιο εύκολο τρόπο να καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά. Έχει χάσει την όρεξή του και η συχνότητα του μεταξύ σας σεξ μόνο ως «απογοητευτική» μπορεί να θεωρηθεί; Πιθανότητα κάτι φταίει. Αν αισθάνεσαι πως εντελώς ξαφνικά δεν είναι πρόθυμος να συνευρεθεί μαζί σου όπως έκανε παλιά και αν βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να σε αποφύγει, έχεις απόλυτο δίκιο να τον υποψιάζεσαι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ μπορείς να καταλάβεις πολλά, που και οι δύο παίζεται με ανοιχτά χαρτιά. Αν δεν τον ψυχολογήσεις εκεί, τότε πού;

Η σχέση του με το κινητό έχει αλλάξει

Πάνω – κάτω η σχέση που έχει ο καθένας με το κινητό του είναι γνωστή στον περίγυρό του. Πόσω μάλλον στη σχέση του. Η ξαφνική ενασχόληση με το smartphone του και τα social media, υπάρχει περίπτωση να υποδεικνύει κάποιο νέο θήραμα στον ορίζονται.

Τα κακά νέα είναι πως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δυο φορές πιο προσεκτικός να μην αφήσει εκτεθειμένο το κινητό του. Τα καλά, ότι το έξυπνο πουλί… από τη μύτη πιάνεται. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές διότι οι περισσότερες απιστίες, μέσω τηλεφώνου «προδόθηκαν».

Το ένστικτό σου χτυπάει καμπανάκι

Εντάξει, χρειάζεται να πούμε κάτι για το γυναικείο ένστικτο; Υπάρχει κάποια από εμάς που δεν το εμπιστεύεται;

Δυστυχώς (και ευτυχώς μαζί) το ένστικτό μας σπανίως κάνει λάθος, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να το ακούσεις. Δε λέμε φυσικά να φτάσεις σε ακρότητες, μα να μην αγνοήσεις το καμπανάκι του κινδύνου που ο ίδιος σου ο εαυτός σου κρούει .

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το όλο θέμα και κυρίως το πώς νιώθεις εσύ αξίζει μια συζήτηση με τον σύντροφό σου. Γιατί ακόμα και στο μυαλό σου να είναι όλα, αξίζει να περνάς όλη αυτή την ψυχοφθόρα κατάσταση; Σαφώς όχι.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί του;