Μήπως είναι ο άντρας της ζωής σου;

18.05.2011
Είναι έξυπνος, αστείος και οι κολλητές σου τον λατρεύουν. Όμως είναι αυτά αρκετά για να πεις ότι γνώρισες τον Μπιγκ, τον Ένα, τον άντρα της ζωής σου; Ποιοί είναι οι δέκα παράγοντες που θα σου δείξουν ότι το αγόρι σου μπορεί να εξελιχθεί στο άλλο σου μισό;

Είναι έξυπνος, αστείος και οι κολλητές σου τον λατρεύουν. Όμως είναι αυτά αρκετά για να πεις ότι γνώρισες τον Μπιγκ, τον Ένα, τον άντρα της ζωής σου; Ποιοί είναι οι δέκα παράγοντες που θα σου δείξουν ότι το αγόρι σου μπορεί να εξελιχθεί στο άλλο σου μισό;

10. Σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων: η αίσθηση του χιούμορ είναι ένα από τα πιο ελκυστικά προσόντα που ξεχωρίζουν έναν άντρα από τους υπόλοιπους. Με λίγο χιούμορ και αστεία διάθεση θα μπορείς να ξεπερνάς δίπλα του κάθε εμπόδιο και αναποδιά. Δεν έχει σημασία αν το χιούμορ του δεν το καταλαβαίνει κανείς εκτός από εσένα. Αρκεί να γελάει το δικό σου το χειλάκι!

9. Έχετε κοινά όνειρα και στόχους για τη ζωή: αν εσύ θέλεις μονοκατοικία, 4 με 5 κουτσούβελα και δύο σκυλιά ενώ εκείνος θέλει να κάνει το γύρο του κόσμου με ένα σάκο στην πλάτη, μάλλον δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Παρόλο που σε κάθε σχέση πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί για να πηγαίνει μπροστά, πρέπει να υπάρχει η μαγιά και οι κοινές απόψεις για τη ζωή και το μέλλον.

8. Σε προτιμά περισσότερο χωρίς σταγόνα μέικαπ: μπορεί να μην τον πιστεύεις, αλλά το πιο πιθανό είναι πως εννοεί ότι σε προτιμά με ένα πιο φυσικό λουκ. Μην αυταπατάσαι πως ο καλός σου σε θέλει για τα ωραία ρούχα ή παπούτσια σου, ούτε φυσικά για το ακριβό άρωμα ή κραγιόν. Αν ο αγαπημένος σου λατρεύει τις φακίδες του προσώπου σου και όχι το ματ μέικαπ σου, ναι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός.

7. Τον αγαπάς και με τα ελαττώματά του: είναι λάθος να πιστεύεις πως για να είναι ο άντρας της ζωής σου κάποιος πρέπει να είναι και τέλειος. Τέλειος άνθρωπος και ειδικά τέλειος άντρας δεν υπάρχει. Θα τον ξεχωρίσεις από το γεγονός πως παρόλο που βλέπεις τα ελαττώματά του, τον αγαπάς και με αυτά και τα αποδέχεσαι ως κομμάτι του χαρακτήρα και της ιδιοσυγκρασίας του.

6. Σε υποστηρίζει σε όλες σου τις επιλογές: είτε κανονίσεις να ζητήσεις αύξηση, είτε ετοιμάζεσαι για τη συνάντηση παλιών συμμαθητών, εκείνος σε στηρίζει και είναι ο μεγαλύτερος σου θαυμαστής. Είναι πιθανό να μην συμφωνεί 100% με όλες σου τις αποφάσεις, αλλά ξέρεις πως πάντα θα έχεις τον ώμο του να κλάψεις και την πλάτη του να στηριχτείς αν κάτι πάει στραβά.

5. Τον εμπιστεύεσαι απόλυτα: αν έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, ξέρεις πολύ καλά πόσο σημαντικό στοιχείο είναι να δείχνεις εμπιστοσύνη και πάλι σε κάποιον και αυτό από μόνο του τον κάνει ξεχωριστό για εσένα. Η εμπιστοσύνη που του δείχνεις έχει κερδηθεί με το σεβασμό που σου δείχνει και τον λόγο του που τον κρατάει πάντα. Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρη για κανένα αλλά εκείνος αγγίζει το 99,9%

4. Ακόμα και ο μπαμπάς/ ο κολλητός/ ο σκύλος σου τον συμπαθεί: εννοείται πως αφού αρέσει σε σένα στους άλλους θα πρέπει να περισσεύει. Όμως είναι καλό να ξέρεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι τον εγκρίνουν χωρίς προβλήματα και φασαρίες. Φυσικά, ο πατέρας σου πάντα θα αναζητά το καλύτερο για εσένα (αφού είσαι το κοριτσάκι του) και αν ο αγαπημένος σου μοιάζει στα μάτια του μπαμπά ο καλύτερος, τότε είσαι πολύ κοντά στον Ένα και μοναδικό.

3. Κάθε πρωί που ξυπνάς στην αγκαλιά του, αισθάνεσαι τυχερή: κάθε πρωί που ανοίγεις τα μάτια σου και τον βλέπεις να κοιμάται στην αγκαλιά σου, νιώθεις ένα αίσθημα χαράς και αγαλλίασης να σε πλημμυρίζει. Αυτή τη στιγμή δεν θα την άλλαζες με τίποτα στον κόσμο και δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα ήθελες να βλέπεις δίπλα σου.

2. Έχεις σταματήσει προ πολλού να ενδιαφέρεσαι να κοιτάξεις άλλους άντρες γύρω σου: φυσικά και παρατηρήσεις κάποιον γοητευτικό άντρα που θα περάσει αλλά το κάνεις σε πολύ μικρότερο βαθμό από τότε που γνώρισες τον υποψήφιο Ένα και μοναδικό. Για να μην μιλήσουμε για το σεξ. Εκεί δεν θυμάσαι καν ότι έχεις κάνει έρωτα με άλλους άντρες πριν από εκείνον.

1. Απλά το ξέρεις: κάποιες φορές δεν υπάρχει συγκεκριμένος παράγοντας ή γεγονός που να πιστοποιεί πως ο καλός σου είναι και το άλλο σου μισό. Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις όταν τον σκέφτεσαι, όταν δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς εκείνον (ή όταν έχεις δει πώς είναι η ζωή σου μακρυά του), όταν δεν σε νοιάζουν οι εμμονές του με το ποδόσφαιρο και τα ηλεκτρονικά, όταν χαμογελάς απλά γιατί τον σκέφτηκες. Το ξέρεις, έτσι απλά πως εκείνος είναι ο Ένας.

Από την Κατερίνα Πατούλια