Μενεγάκη -Λίλη: πώς έχασαν τα κιλά του καλοκαιριού

11.10.2013
Την Ελένη Μενεγάκη την αφήσαμε ζουμπουρλού και παχουλούλα στα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού και την βρήκαμε φιτ και αδύνατη στην πρεμιέρα της εκπομπής της την προηγούμενη εβδομάδα.

Η δίαιτα της Ελένης: στις αρχές Σεπτέμβρη η λαμπερή παρουσιάστρια επισκέφτηκε γνωστό διατροφολόγο με τη βοήθεια του οποίου είχε χάσει και τα κιλά που είχε πάρει στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

Το θετικό με την Ελένη είναι πως διαθέτει σούπερ μεταβολισμό , αποφασιστικότητα και πειθαρχία.

Τα κλειδιά:

-Η Μενεγάκη δεν τσιμπολογάει καθόλου στη δουλειά.

Το ημερήσιο πρόγραμμά της περιέχει και γλυκό.

-Η Ελένη νιώθει να πεινάει κάποιες φορές αλλά γνωρίζει πως αν δεν πεινάσει και λίγο δεν θα χάσει τα κιλά.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε και πιλάτες με την προπονήτρια Άντζελα Τράνταλη για 2 φορές την εβδομάδα κι έχει ήδη χάσει 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες.

Το περίεργο είναι πως ακόμα και στα γλυκά που ετοιμάζει ο σεφ της εκπομπής Βασίλης Καλλίδης, η Ελένη επιμένει να μην τρώει ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε στις 3 Οκτώβρη πως χρειάζεται μερικές ημέρες ακόμα -τότε ήθελε ακόμα 15- για να συνηθίσει το στομάχι της να τρώει λιγότερο.

Από την άλλη μεριά, έχουμε την Ιωάννα Λίλη που κάνει δυναμικό comeback στα μιντιακά πράγματα. Η Ιωάννα έχασε ήδη 4 κιλά τον τελευταίο μήνα και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη τρέφεται με βιολογικά προϊόντα, φρέσκους χυμούς, ζυμαρικά ολικής άλεσης και αρτοσκευάσματα.

Η Ιωάννα αποφεύγει τα φαγητά και γλυκίσματα με γλουτένη καθώς και το αλάτι. Στα συν της Ιωάννας είναι η προπόνησης πιλάτες με την Νάντια Καραρήγα και η γιόγκα.