Πράσινη δίαιτα για την Μπιγιονσέ πριν τις γιορτές

05.12.2013
Είκοσι ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και το ζεύγος Beyonce και JayZ ξεκίνησε ήδη πράσινη χορτοφαγική διατροφή μέχρι τις γιορτές.

Η πνευματική και διατροφική αποτοξίνωσε που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ζεύγος περιλαμβάνει κυρίως την αποφυγή κατανάλωσης κρέατος.

Ο Jay τόνισε πως η εν λόγω προσπάθεια γίνεται με σκοπό να καταφέρουν να κόψουν τη συνήθεια οριστικά κάποια στιγμή, καθώς οι ψυχολόγοι τονίζουν πως απαιτούνται 21 ημέρες για να κόψεις μια συνήθεια και την 22η ημέρα, είσαι έτοιμος να βρεις το δρόμο σου!

Η προσπάθεια του διάσημου ζευγαριού ξεκίνησε στις 3 Δεκέμβρη και όλο το εγχείρημα ξεκίνησε από ένα φίλο του συνθέτη που προκάλεσε τον ίδιο και την Beyonce να ακολουθήσουν τον δικό του vegan τρόπο ζωής.

Και για να πούμε και την αλήθεια , Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι φαίνονται έτοιμοι να τιμήσουν την χορτοφαγική τους υπόσχεση, αφού σε πρόσφατο δείπνο και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, επισκέφτηκαν ένα διάσημο για τα χορτοφαγικά του γεύματα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, το φημισμένο Real Food Daily.

Τι έφαγε το ζεύγος;

Φακές με καρύδια

Μπέικον Tempeh, το οποίο είναι προϊόν σόγιας

Ήπιαν φρέσκους οργανικούς χυμούς

Σούπα με κολοκύθα και φασόλια

Wrap με λαχανικά και μανιτάρια

Κέικ θαλασσινών

Κung Pao με φιστίκια, λαχανικά και πιπεριές τσίλι