Χάσε τα κιλά των γιορτών πριν το... Πάσχα

22.01.2014
Mια πρόσφατη βρετανική έρευνα μας προειδοποιεί: εύκολα μπορεί να φτάσουμε στο Πάσχα κουβαλώντας τα κιλά των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο μέσος ενήλικας παίρνει 2 κιλά μεταξύ παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καθώς καταναλώνει υπερδιπλάσιες θερμίδες απ’ όσες συνιστώνται σε καθημερινή βάση.

Στατιστικά λοιπόν, το 24% των συμμετεχόντων στην έρευνα τόνισε πως βάζει έως 1,5 κιλό στις γιορτές, το 39% από 1,5 έως 2,5 κιλά και το 21% από 2,5 έως 3,5 κιλά ενώ υπήρξε και ένα 5% που παραδέχτηκε πως παίρνει πάνω από τέσσερα κιλά στις γιορτές και ένα ελάχιστο κάτω από 5% που δεν παίρνει γραμμάριο τις γιορτές.

Από τους παραπάνω, το 31% παραδέχτηκε πως φτάνει στο παλιό του βάρος στα τέλη Γενάρη, το 24% χρειάζεται δύο έως τρεις μήνες ενώ το 34% χρειάζεται τέσσερις ολόκληρους μήνες δηλαδή φτάσαμε αισίως στο Πάσχα.

Ευτυχώς για εσένα και εμένα, ο Δημήτρης Γρηγοράκης έκανε σπουδαία εμφάνιση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μας δείχνει τους πιο απλούς τρόπους για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών πριν το Πάσχα. Δες το βίντεο που ακολουθεί.