Λες να χάλασε το κρέας;

24.03.2015
Όχι, αρκεί να ξέρεις πως να το συντηρήσεις σωστά.

Για τη σωστή συντήρηση, ακολούθησε τα εξής απλά βήματα:

Μεταφέρεις το κρέας αμέσως από το κατάστημα αγοράς στο σπίτι και το τοποθετείς στο ψυγείο σε θερμοκρασία 4ο C.

Χρησιμοποίησε το εντός 2-4 ημερών ή εντός 1-2 ημερών για τα πιο ευαλλοίωτα προϊόντα, όπως κοτόπουλο, κιμάς, συκώτι, νεφρά κ.λπ., ή, εναλλακτικά, τοποθέτησέ το κατευθείαν στην κατάψυξη στους -18ο C.

Για να αποφευχθεί το έγκαυμα καταψύξεως του κρέατος, μπορείς να το καταψύξεις στην αρχική του συσκευασία.