Χάσε κιλά όπως οι χωρισμένες σταρ (Νο1)

05.04.2011
Θυμήσου τον εαυτό σου κάθε φορά που είσαι σε μια μεγάλη και ευτυχισμένη σχέση. Τα κιλά μπαίνουν εύκολα, το παντελόνι δεν κλείνει και η ζυγαριά λέει αλήθειες που καθόλου δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις. Έλα όμως που άπαξ και η σχέση τελειώσει, τα κιλά φεύγουν και επιστρέφεις στο παλιό σέξι κορμί σου, έτσι για να δει ο πρώην τι έχασε.

Θυμήσου τον εαυτό σου κάθε φορά που είσαι σε μια μεγάλη και ευτυχισμένη σχέση. Τα κιλά μπαίνουν εύκολα, το παντελόνι δεν κλείνει και η ζυγαριά λέει αλήθειες που καθόλου δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις. Έλα όμως που άπαξ και η σχέση τελειώσει, τα κιλά φεύγουν και επιστρέφεις στο παλιό σέξι κορμί σου, έτσι για να δει ο πρώην τι έχασε.

Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που πρόσφατα χώρισαν και έβαλαν ακόμα ένα διαζύγιο στην τσέπη τους, μας βάζουν τα γυαλιά! Εμείς σου αποκαλύπτουν τις σούπερ μεθόδους γυμναστικής των φρεσκοχωρισμένων σταρ του Χόλιγουντ για να χάσεις μέχρι και 7 κιλά!

Ακολούθησέ μας και στο FACEBOOK: www.facebook/womenonly.gr

Η μοιραία Σκάρλετ:

Το Δεκέμβριο μάθαμε τα νέα για το διαζύγιο της Σκάρλετ με το κούκλο Ράιαν Ρέινολντς. Από τότε η Σκάρλετ που σιχαινόταν το γυμναστήριο, δεν παύει να γυμνάζεται τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά, πραγματοποιώντας ένα συνδυασμό καρδιαγγειακών ασκήσεων, ασκήσεων ισορροπίας αλλά και ενδυνάμωσης του κορμού. Η Σκάρλετ κάνει με μανία πους απς και βαθιά καθίσματα για να τονώσει χέρια, γλουτούς και κοιλιά.

Ταυτόχρονα, όσον αφορά τη διατροφή της, η Γιόχανσον τρέφεται ισορροπημένα κάνοντας πολλά γεύματα με φρούτα, λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη.

Η άπαχη πρωτεΐνη που μπορείς να πάρεις από το κόκκινο κρέας, τα ψάρια και οστρακοειδή ανεβάζει τα επίπεδα του σιδήρου στο αίμα, στοιχείο που χρειάζεσαι ειδικά μετά από ένα χωρισμό, όπου το στρες σε κάνει ευάλωτη σε κρυώματα και ιώσεις. Εκτός από το άπαχο κρέας, μπορείς να στραφείς και στα πλούσια σε βιταμίνη C και σίδηρο, εσπεριδοειδή, στο σπανάκι αλλά και τις πιπεριές.

Κάντο κι εσύ: κάθε φορά που θυμάσαι τον πρώην και απορείς αν έκανες καλά που τον χώρισες, εστίασε στην εκγύμναση των κοιλιακών σου.

Η απαραίτητη άσκηση:

Στάσου όρθια πάνω σε ένα μαξιλάρι ή μια διπλωμένη πετσέτα έτσι ώστε να μην ισορροπείς ακριβώς. Πάρε βαθιά ανάσα και καθώς εκπνέεις, σφίξε τους κοιλιακούς, τραβώντας τους ώμους πίσω και κάτω και σήκωσε σιγά σιγά το ένα σου πόδι από το πάτωμα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μερικά δευτερόλεπτα και γύρισε στην αρχική θέση. Επανάλαβε με το άλλο πόδι.

Η Γιόχανσον έχει χάσει 3 κιλά μετά το διαζύγιό της.

Η πικραμένη Εύα Λονγκόρια:

Η 36χρονη Εύα νόμιζε πως είχε βρει στο πρόσωπο του Τόνι Πάρκερ τον άντρα της ζωής της. Δυστυχώς, ο Τόνι μας προέκυψε άπιστος και η Εύα το έριξε στη γυμναστική για να τον ξεχάσει. Η Νοικοκυρά σε Απόγνωση, προπονείται στο σπίτι 3 με 4 φορές την εβδομάδα με προσωπική γυμναστή. Η Εύα το έριξε στα φρούτα και λαχανικά αφότου διάβασε και το βιβλίο "Skinny Bitch" που προμοτάρει τα οφέλη της χορτοφαγικής διατροφής. Η Εύα πιστεύει στην ισορροπημένη διατροφή και δεν απαρνιέται μια φορά στο τόσο ένα κομματάκι πίτσα ή ένα μπισκοτάκι σοκολάτας. Σε πρόσφατη εμφάνισή της μετά το "Early Show", ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Λονγκόρια με καυτό σόρτς και ανοιχτό ντεκολτέ που έκανε το κορμί της να δείχνει πιο λεπτό και γραμμωμένο από ποτέ.

Κάντο κι εσύ: δεν χρειάζεται να γίνεις φανατική χορτοφάγος απλά φρόντισε να εντάξεις περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σου. Αν διαβείς το δρόμο της αυστηρής χορτοφαγίας, βάλε στη διατροφή σου τα αχλάδια και τα κόκκινα φασόλια. Ταυτόχρονα, μπορείς να ενδώσεις στο τοφου, τους ξηρούς καρπούς και τα σποράκια που σε γεμίζουν ενέργεια. Πάρε τις απαραίτητες πρωτεΐνες από τρόφιμα ολικής άλεσης όπως τα καστανό ρύζι, ζυμαρικά και ψωμί ολικής.

Η Εύα έχει πάντα στο ψυγείο της: γάλα, τυρί, αυγά, αποξηραμένες πιπεριές τσίλι, ζωμό κοτόπουλου και σάλτσα ντομάτας.

Η απαραίτητη άσκηση:

Προσπάθησε να εξοικονομήσεις τρία μισάωρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σε κάθε ένα, ξεκίνησε με ζέσταμα πέντε λεπτών (επιτόπου περπάτημα ή ποδήλατο ή και στο ελλειπτικό). Συνέχισε με βαθιά καθίσματα και μερικά σεξ κοιλιακών και ραχιαίων για να ανατριχιάσει ο πρώην που θα σε πετύχει με το μπικίνι στην πλαζ.

Μην ξεχνάς: όταν θέλεις όσο τίποτα να τον πάρεις τηλέφωνο, κάντο όπως η Εύα. Προτίμησε το μπισκοτάκι με σοκολάτα κι άσε τον άπιστο στην ησυχία του.

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος του άρθρου με τα μυστικά αδυνατίσματος των χωρισμένων Μπούλοκ και Κοξ!

Η Λονγκόρια έχασε 4 κιλά μετά το διαζύγιο και συνεχίζει! Και πώς το κάνει; Η ίδια έγραψε το δικό της βιβλίο μαγειρικής "Eva's Kitchen: Cooking with Love for Family & Friends", το οποίο έχουν ήδη προμηθευτεί έπώνυμες όπως η Κιμ Καρντάσιαν (μπας και διώξει την κυτταρίτιδα που την ταλαιπωρεί) αλλά κα η Βικτόρια Μπέκαμ, που δεν ξέρει να μαγειρεύει αλλά σκοπεύει να μάθει! Αγαπημένη συνταγή της η σούπα τορτίγιας!

Κατερίνα Πατούλια