Φτιάξε καμπύλες σαν της Κιμ Καρντάσιαν

11.04.2011
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο αμερικάνικο περιοδικό Cosmopolitan πως και κυτταρίτιδα έχει και γουρουνιές κάνει και την ζυγαριά της την πέταξε προ πολλού από το παράθυρο.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο αμερικάνικο περιοδικό "Cosmopolitan" πως και κυτταρίτιδα έχει και γουρουνιές κάνει και την ζυγαριά της την πέταξε προ πολλού από το παράθυρο.

Αν σκεφτείς φυσικά πως η ριάλιτι περσόνα Κιμ κάνει τις δηλώσεις αυτές αλλά το κορμί της δείχνει πιο σέξι από ποτέ και οι καμπύλες της πιο σμιλεμένες από ποτέ, απορείς πώς τα καταφέρνει.
Πριν λοιπόν η Κιμ Καρντάσιαν αποφασίσει πως δεν θα ξανακάνει δίαιτα και πως της αρέσει να τρώει, είχε δημιουργήσει το δικό της dvd ασκήσεων για να φτιάξουμε κι εμείς τις σέξι καμπύλες της. Παράλληλα, έχει αποκαλύψει και πως της αρέσει να τρέφεται, ειδικά τα διαστήματα που έχει κάποια σημαντική φωτογράφιση ή άλλη επαγγελματική δουλειά, τότε δηλαδή που οι γουρουνιές απαγορεύονται και η Κιμ ψοφάει στη γυμναστική.

Το φιτνες dvd: η προσπάθεια της Κιμ να το παίξει γυμνάστρια και να μας δείξει πως ακριβώς ασκεί τα θελτικά της οπίσθια ολοκληρώθηκε με το dvd “Kim Kardashian: Fit Into Your Jeans By Friday” που σημαίνει (Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει πως μπορούμε να χωρέσουμε και πάλι στο τζιν μας μέχρι την Παρασκευή). Πρόκειται μάλιστα μια σειρά προγραμμάτων που επικεντρώνονται στους γλουτούς, τους κοιλιακούς και την εκγύμναση όλου το σώματος.

Φυσικά, η Κιμ δεν είναι προπονήτρια γι' αυτό και έχει στο πλευρό της τους Jennifer Galardi και Patrick Goudeau που δείχνουν τόσο σε εκείνη όσο και σε εμάς πως να γυμναστούμε σωστά για να διατηρήσουμε ένα σέξι κορμί με λαχταριστές καμπύλες (δες και το βίντεο στο τέλος του άρθρου για να πάρεις μια γεύση).

Η διατροφή: μπορεί τώρα να δηλώνει πως δεν της αρέσουν οι στερητικές δίαιτες, όμως κατά καιρούς και παρέα με τις αδερφές της Κλόε και Κούρτνεϊ, η Κιμ έχει ακολουθήσει πολλές και διαφορετικές δίαιτες. Πλέον, έχει καταλήξει σε μια διατροφή με αρκετούς υδατάνθρακες που όπως πιστεύει την βοηθούν να διατηρεί τις καμπύλες της ανέπαφες.

Μην ξεχνάς, πως μαζί με το τυπικό αυτό διατροφικό πρόγραμμα, η Καρντάσιαν κάνει γυμναστική καθημερινά (την τελευταία εβδομάδα δεν έχασε προπόνηση στο γυμναστήριο)!

Προτιμά να κάνει 4 βασικά γεύματα μέσα στην ημέρα.
Το πρωί ξεκινά με smoothies πλούσια σε πρωτείνη. Λατρεύει ειδικά το άπαχο γάλα, με πολτοποιημένες μπανάνες στο σέικερ.
Το μεσημέρι τρώει σαλάτα μαρούλι με ντρέσινγκ και αντί για αναψυκτικό λατρεύει το παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη.
Για σανκ, θα καταναλώσει είτε ένα μικρό μπισκότο, είτε ένα μήλο είτε ένα κουταλάκι φυστικοβούτυρο όταν έχει τρελές λιγούρες.
Το βράδυ θα καταναλώσει ένα γιαούρτι (όταν πρέπει να χάσει βάρος) ή σολομό με μπρόκολο όταν είναι σε συντήρηση.

Τα φιτνες μυστικά της:
Δεν υπάρχει καλύτερο για την Κιμ από το να πάει στο γυμναστήριο: επιλέγοντας καρδιαγγειακές ασκήσεις που την κάνουν να μην βαριέται (επιλέγει και τα μουσικά κομμάτια που ακούει καθώς ασκείται) η Καρντάσιαν χύνει τον ιδρώτα με το κιλό. Κάποιες φορές την εβδομάδα και για πιο στοχευμένη γυμναστική, προπονείται παρέα με τον Γκουναρ Πέτερσον που έχει σμιλέψει και τις διάσημες καμπύλες της σταρ Τζένιφερ Λόπεζ.

Εxtra tip: Τις μέρες που ενδίδει σε κάποιο διατροφικό πειρασμό, η Κιμ γυμνάζεται ακόμα περισσότερο και ακόμα πιο σκληρά.

Λατρεύει τις καμπύλες της: ξεχωρίζει για τους πληρωρικούς της γλουτούς και το πλούσιο ντεκολτέ της. Κι όμως η Κιμ δεν αισθάνθηκε ποτέ άσχημα με τις καμπύλες της. Η ίδια τονίζει πως από μικρή και με την βοήθεια των γονιών της αποδέχτηκε την άκρως γυναικεία σιλουέτα της και είναο περήφανη για τις καμπύλες της. Το σημαντικό για εκείνη είναι να αποδεχτείς το σωματότυπό σου και να κάνεις τη γυμναστική που πρέπει για να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία και όχι να τα κρύψεις.

Κάντο κι εσύ:

* 3 με 4 φορές την εβδομάδα κάνει αεροβική και μην ξεχνάς να καις το λίπος με τρέξιμο ή τζόκινγκ τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά.

* Η Κιμ λατρεύει τα βαθιά καθίσματα και δεν ξεχνά να κάνει άπειρες επαναλήψεις μέσα στην ημέρα ακόμα και όταν βρίσκεται μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας το αγαπημένο της σόου. Οι τέλειοι γλουτοί θέλουν θυσίες και πολλά καθίσματα όπως τονίζει και η ίδια.
Χωρίς γερή βάση, οι καμπύλες πάνε στράφι.

* Η Καρντάσιαν πιστεύει πως η ενδυνάμωση των μυών της σπονδυλικής στήλης αλλά και οι κοιλιακοί και ραχιαίοι είναι το Α και το Ω για να στηρίξεις μια σέξι στάση του σώματος. Η ίδια δεν σταματά να κάνει κοιλιακούς όπου κι αν βρεθεί ακόμα και στην ουρά για να πάρει καφέ) ενώ λατρεύει και το πιλάτες.

Κατερίνα Πατούλια