Κάν'το όπως η Μπέρι: πώς αθλείται & τι τρώει

16.09.2011
Στα 45 της χρόνια, η ηθοποιός Χάλε Μπέρι διατηρεί ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της. Κοιλιακοί πέτρα, πόδια σμιλεμένα και ένα πρόσωπο νεανικό.

Στα 45 της χρόνια, η ηθοποιός Χάλε Μπέρι διατηρεί ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της. Κοιλιακοί πέτρα, πόδια σμιλεμένα και ένα πρόσωπο νεανικό.


Για τα μυστικά νεότητας του προσώπου της δεν μπορούμε να μιλήσουμε όμως για το πώς διατηρεί το σώμα της άψογο, μίλησε ο προσωπικός προπονητής της Μπέρι.

Σύμφωνα με το Cover Media, ο Νατ Μπαρντονέτ (Nat Bardonnet) αποκάλυψε τα μυστικά της διάσημης ηθοποιού σε συνέντευξή του στο περιοδικό Us Weekly.

Όπως τόνισε ο προπονητής της, η Χάλε κι εκείνος επικεντρώνονται κυρίως στις προβληματικές περιοχές στο σώμα της (εμείς δεν βλέπουμε να υπάρχουν τέτοιες) αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν την γενικότερη φυσική της κατάσταση.


Όπως τονίζει ο Νατ η Χάλε δείχνει πλέον και παρά τα 45 της χρόνια, 10 τουλάχιστον χρόνια νεότερη ενώ συμπλήρωσε πως η Μπέρι αποτελεί πραγματική έμπνευση για εκείνον.


"Προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε και να καλυτερεύσουμε οτιδήποτε δεν της αρέσει στο σώμα της, διατηρώντας πάντα τη θυλικότητα του κορμιού της. Βασικός στόχος είναι η ανόρθωση των γλουτών, το να δείχνουν τα πόδια της μακρύτερα και να είναι οι κοιλιακοί της άψογοι όπως πάντα".

Και παρόλο που ο Μπαρντονέτ δεν αποκαλύπτει ποιές ακριβώς ασκήσεις κάνει μαζί με την 45χρονη ηθοποιό, εντούτοις μας δίνει μερικά στοιχεία:


"Το μυστικό είναι να βρεις τι ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο. Το ίδιο συμβαίνει και με την Χάλε. Προτιμώ να χρησιμοποιώ το ίδιο της το σώμα ως όργανο άσκησης και όταν κάνουμε βάρη, δεν ξεπερνάμε το 1,5 κιλό. Θέλουμε να διατηρούμε τους μυς σε καλή κατάσταση χωρίς να δίνουμε όγκο στο σώμα Ταυτόχρονα, αυτό που θέλω είναι σε κάθε συνεδρία γυμναστικής, να σοκάρω το σώμα. Οι ασκήσεις που κάνουμε δεν είναι ποτέ ίδιες και έτσι δεν βαριόμαστε".

Ο Νατ προτείνει σε όλες τις γυναίκες να κάνουν αεροβική προπόνηση όσο το δυνατόν περισσότερο ενώ συμβουλεύει να αποφεύγουμε από τη διατροφή μας τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα τη ζάχαρη, τη λακτόζη, το τυρί, το αλεύρι, το ρύζι και τα ζυμαρικά.


"Αν θες να χάσεις βάρος και να δείχνεις σαν την Χάλε, πρέπει να τρως υδατάνθρακες μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Η διατροφή σου πρέπει να είναι πολύ υγιεινή. Μην τρως τίποτα τυποποιημένο, κατεψυγμένο και φρόντισε να καταναλώνεις 5 γεύματα μέσα στην ημέρα (3 βασικά και 2 σνακ)".


Κατερίνα Πατούλια