Σάρα Μισέλ Γκέλαρ: μένει αδύνατη χωρίς στερήσεις

21.11.2011
H 34χρονη ηθοποιός Σάρα Μισέλ Γκέλαρ (Sarah Michelle Gellar) κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού ''Self'' και μιλά για το πως διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της και πώς έχει καταφέρει να ξορκίσει το ζυγό της ζυγαριάς από τη ζωή της.

H 34χρονη ηθοποιός Σάρα Μισέλ Γκέλαρ (Sarah Michelle Gellar) κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού ''Self'' και μιλά για το πως διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της και πώς έχει καταφέρει να ξορκίσει το ζυγό της ζυγαριάς από τη ζωή της.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ενσαρκώνοντας την Μπάφι την Βαμπιροκτόνισσα τονίζει πως απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα της από τη στιγμή που γέννησε την 2 ετών σήμερα κορούλα της Σάρλοτ Γκρέις (Charlotte Grace).

Η Σάρα που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Φρέντι Πρινζ (Freddie Prinze Jr) τονίζει στη συνέντευξή της πως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της αποτελεί η οικογένειά της ενώ αμέσως μετά φροντίζει για τη γυμναστική της και αθλείται όποια ώρα μπορεί.

Η 34χρονη ηθοποιός τονίζει πως έχει βγάλει το ζύγισμα από τη ζωή της και προτιμά να βλέπει τις αυξομειώσεις στα κιλά της από το πως εφαρμόζουν τα ρούχα της:

"Δεν γίνεται να ζεις μια ζωή πάνω από μια ζυγαριά. Δεν έχω καν ζυγαριά σπίτι. Ποτέ δεν πίστεψα στα νούμερα που έβλεπα αφού το βάρος έχει διαρκείς αυξομειώσεις. Θέλω να βλέπω πως μου πηγαίνουν τα ρούχα μου. Άλλωστε, αν σε απασχολεί μόνο πως δείχνεις στον καθρέφτη ή τι έγραψε η ζυγαριά, πως να ευχαριστηθείς τη ζωή σου;"

Δείχνοντας σούπερ σέξι μέσα στα χρυσοποίκιλτα φορεματάκια της, η Γκέλαρ εξηγεί πως μπορεί να τρώει κέικ και να γυμνάζεται χωρίς να παθαίνει εμμονή με την εικόνα της:

"Γυμνάζομαι αλλά δεν το παρακάνω. Κάνω πιλάτες, τρέχω, κάνω περιπάτους αλλά δεν το παρακάνω με τη γυμναστική. Εντάξει, μπορεί να μην δείχνω σούπερ σέξι μέσα σε ένα μικροσκοπικό μπικίνι αλλά δεν με ενοχλεί".

Η Σάρα Μισέλ τονίζει πως έχει συνηθίσει πια την κριτική που ασκούν τα μίντια. Ξέρει δηλαδή πως επειδή είναι μικροσκοπική, κάθε φορά που θα βγει στο δρόμο με ένα φαρδύ πουλόβερ, κάποιος θα βγάλει την είδηση πως είναι έγκυος.

Η ηθοποιός συμβουλεύει κάθε γυναίκα να γυμνάζεται όχι για να αποκτήσει εμμονή με το σώμα της αλλά για να παραμένει υγιής.

"Είμαι ηθοποιός και ξέρω ότι το πως δείχνει το σώμα μου είναι μέσα στη δουλειά μου. Πλέον όμως η οπτική μου για τη δουλειά έχει αλλάξει. Λατρεύω αυτό που κάνω αλλά δεν νιώθω την ίδια πίεση πια. Όλοι έχουμε τις κακές και καλές ημέρες μας αλλά αφού δεν μπορούμε να ευχαριστούμε τους πάντες, ας κρατάμε ευχαριστημένο τον εαυτό μας για αρχή".

Ποιά είναι η διατροφική αμαρτία της ηθοποιού;

Επειδή με την μικρή της κόρη πηγαίνουν σε πάρτυ γενεθλίων συχνά, δεν στερεί τον εαυτό της από ένα κομμάτι κέικ, όταν όμως ξέρει πως πρόκειται για ένα σπιτικό γλυκό. Για την Γκέλαρ μάλιστα, η αμαρτία αυτή δεν είναι μια κακή πράξη:

"Κακό για εμένα είναι το να σκοτώσεις κάποιον για παράδειγμα. Όχι το να απολαύσεις ένα κομμάτι τούρτα παγωτό"!

Και η πιο πολύτιμη διατροφική συμβουλή της;

"Ο σύζυγός μου κι εγώ πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ καθημερινά επειδή θέλουμε να έχουμε σπίτι φρέσκα ψάρια και βιολογικά λαχανικά. Οι περισσότεροι νομίζουν πως τα προϊόντα αυτά είναι πανάκριβα αλλά και σε αυτά υπάρχουν διακυμάνσεις και ευκαιρίες."

Η ηθοποιός τονίζει πως πάντα ρωτά ποιό τρόφιμο βρίσκεται σε προσφορά ή έχει κάποια έκπτωση αφού όταν μπορείς να πάρεις κάτι πιο φτηνά, αυτό και θα κάνεις!

Η Γκέλαρ τόνισε πως δεν γυμνάζεται πλέον 5 φορές την ημέρα. Οι αναγνώστριες του WomenOnly απάντησαν στην ερώτηση αυτή και ιδού τα αποτελέσματα.

Πόσο συχνά γυμνάζεσαι;

Ποτέ! Βαριέμαι αφάνταστα κάθε είδους άσκηση 30%

Δύο-τρεις φορές την εβδομάδα -ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα 25%

Μια φορά την εβδομάδα και αν... προλαβαίνω 19%

Τέσσερις φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε 14%

Καθημερινά, τουλάχιστον μισή ώρα! 8%

Ποτέ! Δεν μου χρειάζεται! 4%

Κ.Π