Γυμνάσου όπως η Κάντις Σουάνπολ για γλουτούς πέτρα

19.03.2013
Αυτός ο Άγγελος της "Victoria's secret" έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Η τωρινή εικόνα της Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) διαψεύδει τα όσα ισχυρίζονται κάποιοι και η εντυπωσιακή ξανθιά φροντίζει μέσα από το Twitter της να μας δείχνει πως αποκτά τα κάλλη της!

Πώς καταφέρνει λοιπόν η Κάντις να διατηρεί τους γλουτούς της σε τέλεια φόρμα.

Πιέσεις με βάρη είναι το μυστικό του διάσημου Αγγέλου.

Κάνε την άσκηση (ακόμα και μπροστά στην τιβί σου, από τη σιγουριά του σπιτιού σου):

Πέφτεις στο έδαφος, στα τέσσερα, στηρίζεσαι στους αγκώνες και σηκώνεις κάθε πόδι πίσω και ψηλά, σπρώχνοντας τη φτέρνα προς τα πάνω. Εισπνέεις όσο σηκώνεις το πόδι και εκπνέεις επιστρέφοντας στην αρχική θέση. Κάνε τρία σετ των 25 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Που βοηθούν τα βάρη στον αστράγαλο; Τα βάρη αστράγαλο κάνουν τους οπίσθιους μηριαίους, τετρακέφαλους και τους γλουτούς να εργάζονται πιο σκληρά. Φυσικά, οι κοπέλες που έχουν πρόβλημα με τους αστραγάλους (κάποιο παλιό σπάσιμο) πρέπει να προσέχουν πολύ στη χρήση τους.

Εννοείται, πως για την ανόρθωση των γλουτών της, η Κάντις πραγματοποιεί μέσα στην ημέρα, πολλά βαθιά καθίσματα ενώ στο ημερήσιο πρόγραμμα γυμναστικής της, υπάρχει η καρδιαγγειακή προπόνηση, η πυγμαχία, η γιόγκα και οι ασκήσεις αντοχής 3 φορές την εβδομάδα.

Το μοντέλο φροντίζει να τρέφεται με λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη και πίνει μπόλικο νερό. Δες και το βίντεο για να κάνεις κι εσύ την προπόνηση της Κάντις.

Κα.Π