Bokwa: η «νέα» Zumba καίει λίπος & σε μορφώνει!

23.04.2013
H zumba κάνει θραύση αλλά η Bokwa έρχεται να σε κατακτήσει! Το νέο πρόγραμμα θα σε διασκεδάσει, θα σε κάνει να κάψεις λίπος, θα χάσεις κιλά και θα μάθεις αριθμητική και άλφαβήτα από την αρχή! Από την Κ.Π

Την Bokwa κατοχύρωσε ως μέθοδο εκγύμνασης ο Paul Mavi το 2000 σαν μια χορευτική ρουτίνα που βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργεία, προωθεί την μυϊκή ενδυνάμωση και αυξάνει και την ελαστικότητά σου.

Οι ρίζες του Μαβί από τη Νότιο Αφρική τον ώθησαν να δοκιμάσει μια εναλλακτική του αερόμπικ κι έτσι κατέληξε στην Bokwa εκ των Bo (ελαφρά πυγμαχία στη Νότιο Αφρική) και Kwa (από τον παραδοσιακό αφρικάνικο χορό που ακού στην εν λόγω λέξη).

Μέσα από τους ρυθμούς (λάτιν, αφρικάνικοι, house) και από τα βήματα (εδώ δεν έχουμε χορογραφίες που δύσκολα μπορείς να ακολουθήσεις αλλά εφαρμόζεις νοητά με τα πόδια αριθμούς ή γράμματα) μπορούν να γυμναστούν άτομα ηλικίας από 7 έως 70 ετών!

Με τη Bokwa μπορείς να χάσεις εύκολα και κυρίως πολύ ευχάριστα πολλές θερμίδες. Κάθε μάθημα του Bokwa ισοδυναμεί με απώλεια έως 1200 θερμίδων, και μετά, παρά τη σκληρή προπόνηση και σωματική προσπάθεια, ο χρήστης δεν νιώθει καταπόνηση ή εξάντληση, αλλά γεμάτος από ενέργεια και θετική, καλή διάθεση.

Για να μάθεις τα πάντα για τη νέα αυτή μέθοδο άσκησης, κλίκαρε στην επίσημη ιστοσελίδα:http://bokwafitness.com και δες και το βίντεο!