Άλμπα: κορσές & γυμναστική για επίπεδη κοιλιά

30.04.2013
Θαύματα δεν γίνονται αλλά σε ρπόσφατη συνέντευξή της σε ηλεκτρονικό περιοδικό, η σταρ του Χόλιγουντ Τζέσικα Άλμπα αποκάλυψε το μυστικό που της χάρισε επίπεδη κοιλιά μετάσ τη δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα.

Για να χάσει λοιπόν η Άλμπα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και να αποκτήσει και πάλι την επίπεδη κοιλιά της αποκάλυψε πως φορούσε διπλό κορσέ πρωί και βράδυ για τρεις μήνες.

Όπως τόνισε η 32χρονη ηθοποιός ίδρωνε πολύ, δεν πέρναγε και τέλεια αλλά το αποτέλεσμα άξιζε!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Άλμπα καταφεύγει στον κορσέ. Το 2011 και μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, της 4χρονης σήμερα Honour, η Τζέσικα είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Lucky πως από τη μέρα που γέννησε και για 2 με 3 μήνες φορούσε κορσέ από το πρωί ως το βράδυ.

Οι ειδικοί τονίζουν βέβαια πως ο κορσές από μόνος του δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Απλά δείχνεις πιο αδύνατη γιατί πιέζεται το λίπος και η κοιλιά προς τα μέσα αλλά μόνο με σωστή διατροφή και προπόνηση μπορείς να αποκτήσεις και πάλι την επίπεδη κοιλιά σου.

Η Άλμπα πάντως, συνδύαζε τον κορσέ με προπόνηση Crossfit. Πάρε μια ιδέα από την γυμναστική της, όπως την είδαμε στο popsugar με την προπονήτρια Yumi Lee. Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό αφού όπλο σου είναι το κορμί σου!