JLo: πάχυνε & χάνει κιλά/πόντους με την Τρέισι

22.05.2013
Το σώμα της, με τις παλιές του προδιαγραφές, επιθυμεί να αποκτήσει και πάλι η Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η προσπάθεια αδυνατίσματος της Τζέιφερ ξεκίνησε μετά την περιοδεία στη Φλόριντα όπου οι παπαράτσι απαθανάτισαν τις πιο γεμάτες καμπύλες της.

Μετά τη γέννηση των διδύμων Μαξ και Έμε πριν 5 χρόνια, η Jlo, ξεκίνησε να γυμνάζεται τρεις ώρες καθημερινά. Το τελευταίο διάστημα, η Τζένιφερ χαλάρωσε λίγο τη διατροφή της αλλά όπως τονίζει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Closer, η σέξι Λόπεζ αποφάσισε να αποκτήσει και πάλι κορμί που κόβει ανάσες.

Ποιός φταίει για τα παραπανίσια κιλά της Jlo; Μα φυσικά ο 26χρονος αγαπημένος της Κάσπερ Σμαρτ. Η Λόπεζ είχε συνηθίσει να ακολουθεί διατροφή 1.400 θερμίδες με μπόλικο άπαχο κρέας, λαχανικά και πρωτεΐνη από σόγια και τοφού. Ο Κάσπερ, που διαθέτει γρηγορότερο μεταβολισμό, την έκανε να πέσει στα μπισκοτάκια, τα σνακ με ζάχαρη και τα παγωτά.

Έτσι, εύκολα η ντίβα της ποπ πάχυνε στην κοιλιά τους γλουτούς και τα πόδια, ανεβαίνοντας ένα ολόκληρο νούμερο στα πόδια της.

Τι κάνει σήμερα η Λόπεζ: σκληρή προπόνηση με ασκήσεις για το τοπικό πάχος δια χειρός Τρέισι Άντερσον (δες και το βίντεο):

Η Τζένιφερ ακολουθεί ταυτόχρονα το νέο πλάνο διατροφής της Τρέισι που ακούει στο όνομα '' The Food Program''.

Τα γεύματα με την υπογραφή της Άντερσον έρχονται κατευθείαν στο σπίτι σου (εφόσον ζεις στο Λος Άντζελες) κι από τον Ιούνιο και σε όλες τις ΗΠΑ και έρχονται συνδυαστικά με τα πλάνα προπονήσεων της Άντερσον.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αναλάβει να βοηθήσει την υλοποίηση του προγράμματος της Τρέισι, η οποία απαρνήθηκε τις μεθόδους δίαιτας με κρέμες και πουρέ που η ίδια είχε παλιότερα υποστηρίξει με θέρμη.

Τα πιάτα είναι μεν υγιεινά αλλά η Λόπεζ που ακολουθεί το πλάνο εδώ και 2 εβδομάδες πληρώνει από 54,95 δολάρια καθημερινά.