Ποδηλατάδα για κορίτσια: δες τη διαδρομή!

22.05.2013
Η διαδρομή του 1ου Athens Skirt Ride είναι περίπου 6 χιλιόμετρα, χωρίς κλίσεις και περνά από τους δρόμους που σίγουρα κάποιος θα χρησιμοποιούσε σε μια βόλτα στο κέντρο.

Υπάρχουν σημεία που τα αγαπάμε και τα έχουμε ξεχάσει - όπως η Πλατεία Κουμουνδούρου, υπάρχουν σημεία όπου "βγαίνει" η Αθήνα, όπως οι δρόμοι γύρω από την πλ. Αγίας Ειρήνης, η Ερμού - ένας αρκετά "κοριτσίστικος" δρόμος και φυσικά η Δ. Αεροπαγείτου και ο Κεραμεικός γιατί μια βόλτα στην Ακρόπολη είναι πάντα όμορφη...

Δες τη διαδρομή:

Λίγα λόγια για το Athens Skirt:

Με αφετηρία την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, το πρώτο Athens Skirt Ride θα ξεκινήσει την Κυριακή, 26 Μαϊου, στις 11:00 το πρωί. Η διαδρομή - πάντα σε χαλαρό ρυθμό και γιορταστική διάθεση - θα περάσει από το ιστορικό κέντρο, θα συνεχίσει στην Ερμού για να κατευθυνθεί προς τη Φιλλελήνων κι από κει στην Αποστόλου Παύλου. Μέσω του πεζόδρομου της Ερμού, περίπου μία ώρα αργότερα θα επιστρέψουμε στην αυλή της "Τεχνόπολις" για το δεύτερο καφεδάκι της ημέρας.

Με το Αthens Skirt Ride, θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς... τα ρούχα μας!