Αδύνατη μετά τη γέννα με τα μυστικά της Χρουσαλά

28.05.2013
Μόλις επτά μήνες έχουν περάσει από τότε που η καλλονή Μαριέττα Χρουσαλά έφερε στον κόσμο της κορούλα της.

Λίγο πριν τα βαφτίσια της μικρής και με σκοπό να προωθήσει τη νέα της συλλογή από σαγιονάρες που σχεδιάζει μόνη της, η Μαριέττα ποζάρει για το περιοδικό Εγώ και αποκαλύπτει πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και σμίλεψε το σώμα της μετά τη γέννα.

Η Χρουσαλά που ποζάρει με μαγιό σε φωτογράφιση που έκανε στο πρόσφατο ταξίδι της στην Καραϊβική, τονίζει πως το κλειδί για την μετά γέννα σιλουέτα της, ήταν τα λίγα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η ίδια τονίζει πως δεν λιμοκτονούσε αλλά οι καλοκαιρινοί μήνες ευνόησαν την μικρότερη λήψη φαγητού και τις λιγούρες:

"Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα”"!

Κι από γυμναστική, τι κάνει η Μαριέττα;

Η γλυκιά πρώην Σταρ Ελλάς παραδέχεται πως η εγκυμοσύνη αλλάζει το γυναικείο σώμα.

"Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους.

Χρειάζεται λοιπόν υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω λοιπόν γυμναστική και κάνω λίγο διατροφή".

Η ίδια χαίρεται τις καμπύλες που απέκτησε (θυμήσου πως το ίδιο είχε τονίσει και η καλλονή Μιράντα Κερ) ενώ φροντίζει να τις τονίζει με τη σωστή άσκηση, η οποία περιλαμβάνει:

*Βάρη

*Ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών,

*Ασκήσεις για τους κοιλιακούς.