Κάντις Σουάνπολ: μυστικά για κορμί για μπικίνι

17.06.2013
Όταν έχεις στα χέρια σου τα μυστικά για τέλειο σώμα από την ειδικό στο είδος του bikini body, δεν χρειάζεσαι οδηγούς αδυνατίσματος.

Ο πιο hot Άγγελος της Victoria's Secret αυτή τη στιγμή, η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) αποκάλυψε τα fitness μυστικά της στο teenvogue.com.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Κάντις πιστεύει πως το πιο αληθινό μυστικό για να δείχνεις φιτ στην παραλία, είναι να το πιστεύεις και να έχεις αυτοπεποίθηση στο σώμα σου, όσα κιλά κι αν έχεις:

''Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζεις να γυμνάζεσαι, τώρα που βγαίνεις στην παραλία, γιατί μόνο έτσι μπορείς να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Κι αν μόνο με το μπικίνι ντρέπεσαι, επίλεξε ένα ωραίο φόρεμα ή παρεό''.

Φυσικά, η 24χρονη καλλονή, μιλά και για τον τρόπο που η ίδια επιλέγει να ασκείται. Η ξανθιά καλλονή βαριέται να ακολουθεί για μεγάλο διάστημα το ίδιο πρόγραμμα προπονήσεων, οπότε φροντίζει να δοκιμάζει διαφορετικά προγράμματα:

''Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργιες τάξεις. Πρόσφατα δοκίμασα προπόνηση με σκοινιά, μπαλέτο, πυγμαχία, ιμάντες, Pilates με μηχανήματα και όλα αυτά μου άρεσαν πολύ''.

Όσο για το λουκ σου τώρα που αθλείσαι με υψηλές θερμοκρασίες, η Κάντις προτείνει να έχεις κοκαλάκι μαζί για να πιάνεις ψηλά τα μαλλιά σου και να ακολουθείς τον κανόνα "less is more"!

Τι να έχεις μαζί σου:

- Ένα ζευγάρι αθλητικά ιδανικά για περπάτημα γιατί με σαγιονάρες η προπόνηση δυσκολεύει. Τρέξε στην πόλη με σορτσάκι, t-shirt και τζιν!

-Για τη γυμναστική σου στη θάλασσα, έχε μαζί μαντήλι για το κεφάλι και παρεό. Τύλιξε το παρεό στο λαιμό, κάντο φόρεμα και κάνε ασκήσεις γιόγκα στην παραλία. Plus, έχε μαζί σου διαφορετικά γυαλιά ηλίου για τις στιγμές χαλάρωσης και άλλα, πιο σπορ για τα αγωνίσματα στην παραλία.