Ναόμι Γουάτς: πως απέκτησε το κορμί της Λαίδης Ντι

10.09.2013
Η νέα ταινία της Ναόμι Γουάτς είναι πλέον γεγονός. Η 44χρονη ηθοποιός υποδύεται με επιτυχία την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για τις ανάγκες του ρόλου αυτού η Γουάτς έπρεπε να μεταμορφώσει το σώμα της.

Ευτυχώς για τη Ναόμι, η προπονήτρια της Σιμόν ντε λα Ρου (De La Rue has) έκανε τα πάντα για να την βοηθήσει. Τρεις μήνες και προπόνηση 5 φορές την εβδομάδα ήταν αρκετοί για να σμιλέψουν το κορμί της Γουάτς σε ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακής προπόνησης.

Μιλώντας στο περιοδικό ''Health & Fitness'', η ντε λα Ρου παραδέχεται πως δοκίμασε διάφορες μεθόδους άσκησης για να φέρνει σε απόλυτη φόρμα το κορμί της 44χρονης Ναόμι που είναι και μητέρα δύο παιδιών.

Το μοντέλο που λειτούργησε τελικά αποτελούνταν από ασκήσεις αντοχής και καρδιαγγειακή προπόνηση βασισμένη στο χορό.

Το αποτέλεσμα: η Γουάτς άστραψε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ''Diana'' με λευκή τουαλέτα Versace.

Η Σιμόν έχει δουλέψει και με άλλες μεγάλες σταρ όπως η Σάντρα Μπούλοκ και η Αν Χάθαγουει και τονίζει πως για να πετύχεις κι εσύ το στόχο σου, αρκεί να αφιερώσεις μια ώρα από την ημέρα σου σε μια προπόνηση που να αγαπάς πολύ.

Η 38χρονη Σιμόν από την Αυστραλία, ήταν για χρόνια επαγγελματίας χορεύτρια και ξέρει τι σημαίνει να αφιερώνεις τι ζωή σου σε κάτι. Το ίδιο κάνει και με τις πελάτισσες της τις οποίες καλεί να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν τα όριά τους ενώ τονίζει πως τις τελευταίες 3 εβδομάδες του προγράμματος με τη Ναόμι, τα έδωσαν όλα!

Το πρόγραμμα της Σιμόν ακούει στο όνομα Body By Simone και λαμβάνει χώρα στο στούντιο που διατηρεί η χορεύτρια στη Νέα Υόρκη. Η ίδια πιστεύει πως έχει τόσους σταρ πελάτες ακριβώς γιατί τους φέρεται απλά και τους ζητά να αφήνουν το Εγώ τους έξω από το στούντιο.

Ένα πριβέ μάθημα με τη Σιμόν κοστίζει κοντά στα 150 ευρώ αλλά τα ομαδικά μαθήματα δεν ξεπερνούν τα 30!

Δες το βίντεο και πάρε μια γεύση!

K.Π