Κάλεΐ Κουόκο: μυστικά για χέρια & γλουτούς πέτρα

24.09.2014
Tην λατρέψαμε μέσα από την σειρά «Βig Bang Theory» και πλέον έχει γίνει και το fitness πρότυπό μας.

Ο λόγος για την ξανθούλα ηθοποιό Κάλεϊ Κούοκο (Kaley Cuoco) που το πρακτορείο Cover μας αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσουμε γλουτούς και χέρια –πέτρα.

Ο προσωπικός της προπονητής George C. King αποκαλύπτει πως η κυκλική προπόνηση είναι το κλειδί για ένα κορμί σμιλεμένο σαν της Κάλεϊ.


«Προπονούμαστε τρεις φορές την εβδομάδα επί 1,5 ώρα κάθε φορά. Η Κάλεϊ επικεντρώνεται στα χέρια, τους κοιλιακούς και τους γλουτούς. Κάνουμε σετ που αφορούν 6 διαφορετικές ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα και σπάνια επικεντρωνόμαστε μόνο σε ένα σημείο του σώματος της Κάλεϊ»

Μια απλή κυκλική προπόνηση περιλαμβάνει 10 επαναλήψεις από pushups, 30 δευτερόλεπτα σανίδα, 20 δευτερόλεπτα από τη στάση σανίδα στην οποία ανοιγοκλείνεις τα πόδια (mountain climbers) και 15 επαναλήψεις με αναπηδήσεις και κάθισμα (squat jumps). Κάνε το πρόγραμμα non στοπ για τρεις γύρους. Ξεκουράσου για 4 λεπτά και κάνε ακόμα τρεις γύρους.

Φυσικά, το να πείσεις μια ηθοποιό με τόσες υποχρεώσεις να γυμναστεί δεν είναι εύκολη υπόθεση:


"Όταν ξεκίνησα να προπονώ την Κάλεϊ, σιχαινόταν τη γυμναστική. Πάντα είναι ενεργή και σε φόρμα αφού από μικρή της άρεσε η ιππασία. Αλλά η ιδέα της προπόνησης στο γυμναστήριο, είναι κάτι που ποτέ δεν αγάπησε. Ακόμα και σήμερα, θα παραδεχτεί πως το κάνει κάποιες φορές καταναγκαστικά".

Ο Κινγκ προσπαθεί να έχει ποικιλία στην προπόνηση της 28χρονης Κουόκο. Ακόμα κάνουν ιππασία, γιόγκα και σπίνινγκ.

Και μπορεί με τη γυμναστική να έχει φτιάξει τη σχέση της, η Κουόκο δεν κάνει καμία υποχώρηση στο θέμα της δίαιτας. Η 28χρονη αρνείται να γίνει σκλάβα σε κάποια δίαιτα αλλά αντίθετα προσέχει τις ποσότητες του φαγητού που καταναλώνει.

"Η Kaley έχει συγκεκριμένες οδηγίες για τις τροφές που πρέπει να καταναλώσει, χωρίς να ακολουθεί αυστηρό πλάνο διατροφής. Ουσιαστικά, η ηθοποιός αποφεύγει το λευκό ρύζι, το λευκό ψωμί και τις πατάτες".

Η Κάλεϊ καταναλώνει υδατάνθρακες στο πρωινό, το μεσημεριανό και ίσως και το απόγευμα. Το τελευταίο γεύμα της ημέρας περιλαμβάνει πράσινα λαχανικά και μια πηγή πρωτεΐνης.

Η αγαπημένη άσκηση της Κάλεϊ;

Η ξανθιά ηθοποιός λατρεύει τους κοιλιακούς. Μία από τις αγαπημένες της ασκήσεις για την κοιλιά περιλαμβάνει μια μπάλα bosu με τη βοήθεια της οποία πραγματοποιεί βαθιά καθίσματα, πους απς και πιέσεις κοιλιάς με βαράκια στα χέρια και στήριξη στην μπάρα bosu.