Που βοηθάει η αποτοξίνωση;

07.05.2004
Η αποτοξίνωση σας βοηθάει...
Η αποτοξίνωση σας βοηθάει...
*Στο μυαλό, στο νευρικό σύστημα και στους μυς. Θα έχετε καθαρότερο μυαλό, αντοχές και αυξημένα επίπεδα ενέργειας.
*Στα μαλλιά. Με τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος εξασφαλίζετε πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.
*Στο δέρμα. Η καλή κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε πιο ανθεκτικό και λαμπερό δέρμα, οι τυχόν πληγές κλείνουν πιο εύκολα και μειώνονται οι λεκέδες και η δυσχρωμία.
*Στην καρδιά. Μείωση του στρες, βελτίωση των επιπέδων της χοληστερόλης και του μεταβολισμού, επαναφορά της πίεσης στους κανονικούς της ρυθμούς και βελτίωση της ροής του αίματος στις αρτηρίες.
*Στους πνεύμονες. Οι αλλεργικές αντιδράσεις στους περιβαλλοντικούς παράγοντες μειώνονται, η γενικότερη λειτουργία των πνευμόνων καλυτερεύει και τα επίπεδα ενέργειας τονώνονται.
*Στο συκώτι. Μειώνοντας τις χημικές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό, το συκώτι λειτουργεί καλύτερα. Ετσι, βελτιώνεται η πέψη και ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα.
*Στα νεφρά. Χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να κρατηθεί το σώμα σωστά ενυδατωμένο. Αυτό βελτιώνει τη λειτουργία του νεφρού, δηλαδή τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό του αίματος.
*Στο πεπτικό σύστημα. Πετυχαίνεται κανονική λειτουργία του εντέρου, βελτίωση της πέψης, λιγότερες ενοχλήσεις και αέρια και καλύτερος μεταβολισμός της χοληστερόλης.
Θέλω