Οι 10 καλύτεροι λόγοι για να γυμναστείς

25.02.2009
Κοκτέιλς ή γυμναστήριο; Dvd ή διάδρομο; Παρά τις υποσχέσει3 που έδωσες ότι θα κάνεις νέα αρχή στη νέα χρονιά, φοράς τη φόρμα για να βγάλεις το σκύλο βόλτα 9αν κάνεις κι αυτό). Μήπως ψάχνεις κίνητρο για να γυμναστείς; Βρήκαμε τους δέκα πιο έξυπνους τρόπους για να ασκείσαι με κέφι, μπρίο και νάζι. Ακολούθησέ τους.

Κοκτέιλς ή γυμναστήριο; Dvd ή διάδρομο; Παρά τις υποσχέσει3 που έδωσες ότι θα κάνεις νέα αρχή στη νέα χρονιά, φοράς τη φόρμα για να βγάλεις το σκύλο βόλτα 9αν κάνεις κι αυτό). Μήπως ψάχνεις κίνητρο για να γυμναστείς; Βρήκαμε τους δέκα πιο έξυπνους τρόπους για να ασκείσαι με κέφι, μπρίο και νάζι. Ακολούθησέ τους.

  1. Το αίσθημα που έχεις μετά από δύο ώρες επάνω στο διάδρομο: είναι λες και κατέκτησες τον κόσμο, ένα Όσκαρ ένα βραβείο Νόμπελ ή απλά τον άντρα των ονείρων σου.

  2. Έχεις χρόνο για σένα: μέσα σε ένα κουραστικό 24ωρο που πρέπει να κάνεις τα πάντα, να ευχαριστήσεις κυρίως τους άλλους, η μοναδική στιγμή που έχεις για εσένα, είναι η ώρα της γυμναστικής. Εκεί κάνεις καλό σε εσένα, στο κορμί και το φενγκ- σούι σου.

  3. Τα περιοδικά: που είναι γεμάτα από φωτογραφίες και ιστορίες επωνύμων ή απλών γυναικών που τα κατάφεραν και έχασαν κιλά κερδίζοντας δόξα και προσωπική υπερηφάνεια.


  1. Τα έπαθλα: για κάθε κιλό που χάνεις ή ακόμα καλύτερα για κάθε ημέρα που προτιμάς το γυμναστήριο από τον καναπέ. Αντάμειψε τον εαυτό σου για τον ένα μήνα σερί στο γυμναστήριο χωρίς απουσίες με μια ακριβή τσάντα ή με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο.


  1. Ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις: εκεί που έχει φτάσει η τιμή ενός απλού ποτού στο μπαρ ή τα μπουζούκια, που θα βρεις πιο ανέξοδο τρόπο για να χορέψεις με την ψυχή σου και να διασκεδάσεις παρέα με άλλες τόσες γυναίκες σαν κι εσένα που ψάχνουν τρόπο να διασκεδάσουν και μέσα στην εβδομάδα.


  1. Αγόρασε ένα τζιν μικρότερο κατά ένα νούμερο: ή οποιοδήποτε άλλο ρούχο προτιμάς. Επιβάλλεται να δώσεις αρκετά ευρώ για την αγορά σου αυτή έτσι ώστε να σε τσούξει περισσότερο και να κάνεις ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να χωρέσεις στο νέο τζιν.


  1. Ο σέξι προπονητής: βρες το γυμναστήριο με τους ωραιότερους άντρες ή τους καλύτερους γυμναστές (εμφανισιακά και πρακτικά). Θα έχεις έναν λόγο παραπάνω για να μην χάνεις ώρα από το μάθημα γιόγκα και πιλάτες που κάνει το καυτό αγόρι.


  1. Πώς θα ζήσεις περισσότερο; Μέσω της άσκησης γυμνάζεις σώμα και πνεύμα και δυναμώνεις την καρδιά σου. Οι περισσότερες έρευνες που έγιναν, δείχνουν ότι όσοι γυμνάζονται τακτικά, αυξάνουν τις πιθανότητες να ζήσουν τόσο ώστε να μεγαλώσουν εγγόνια και δισέγγονα.


  1. Φωτογραφίσου: μην γελάς βλέποντας τις διαφημίσεις με τα ινστιτούτα γυμναστικής που φωτογραφίζουν την πρόοδο των πελατών τους. Κάνε το ίδιο. Πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε τα κιλά που έχουμε βάλει, μέχρι να δούμε τα πρησμένα μαγουλάκια και μπουτάκια σε κάποια φωτογραφία μας. Ξεκίνα να αθλείσαι και βγάζε φωτογραφίες συχνά για να παρακολουθείς την πρόοδό σου.


  1. Βγάλε το ημερολόγιο και υπολόγισε: πόσος καιρός απομένει μέχρι το επόμενο σχολικό reunion; Μέχρι το γάμο της κολλητής; Μέχρι να ξαναδείς τον πρώην σου; Μέχρι να βγάλεις το κορμί σου στην παραλία; Άρχισε να αθλείσαι στοχευμένα. Δηλαδή με στόχο να είσαι πιο αδύνατη και γυμνασμένη μέχρι να φτάσει η ημερομηνία του κάθε γεγονότος που περιμένεις.


Από την Κατερίνα Πατούλια