Αθλήσου όπως οι σταρ του Χόλιγουντ

13.07.2009
Νομίζεις πως το κορμί που διαθέτουν οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων και εξαντλητικής δίαιτας; Κάνεις λάθος! Μάθε πως ακόμα και οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ δεν αδυνατίζουν μαγικά, ούτε τρέχουν στους πλαστικούς για να διορθώσουν τις ατέλειες τους. Διάλεξε ένα σπορ, παθιάσου με αυτό και φτιάξε κορμί θανατηφόρο!

Νομίζεις πως το κορμί που διαθέτουν οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων και εξαντλητικής δίαιτας; Κάνεις λάθος! Μάθε πως ακόμα και οι μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ δεν αδυνατίζουν μαγικά, ούτε τρέχουν στους πλαστικούς για να διορθώσουν τις ατέλειες τους. Διάλεξε ένα σπορ, παθιάσου με αυτό και φτιάξε κορμί θανατηφόρο!

Η Jlo και το Κραβ Μάγκα:

Η λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ δεν ξέρει μόνο από χορό και τραγούδι. Με έκπληξη μαθαίνουμε ότι μπορεί να χειριστεί μόνη της κάθε κίνδυνο, αφού γνωρίζει πολύ καλά πώς να προστατεύσει τον εαυτό της. Η Τζένιφερ μυήθηκε στην τεχνική αυτοάμυνας της Κραβ Μάγκα στα γυρίσματα της ταινίας που γύριζε εκείνο το διάστημα. Αυτό το σύστημα αυτοάμυνας διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες πολεμικές τέχνες και κύριο στόχο έχει την επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες. Το Κραβ Μάγκα δημιουργήθηκε από τον ισραηλινό στρατό και τα στοιχεία που το ξεχωρίζουν είναι η πρακτική του εφαρμογή ακόμα και σε τυχαίες επιθέσεις στο δρόμο, η εύκολη τεχνική και η απόκτηση υψηλού επιπέδου γνώσεων σε λίγο χρόνο. Η Tζένιφερ εκτός από την εσωτερική δύναμη που απέκτησε, ενδυνάμωσε τους γλουτούς, τα χέρια, τα πόδια και τους κοιλιακούς της μέσα από την μορφή αυτή άθλησης.

Η Αντζελίνα Τζολί και το κικ μποξ:

Με αφορμή τις απαιτήσεις του ρόλου της ως Λάρα Κροφτ, η Αντζελίνα Τζολί πέρασε άπειρες ώρες κάνοντας μαθαίνοντας το πώς να χρησιμοποιεί ακόμα και το ίδιο το κορμί της ως όπλο αντιμετώπισης του κάθε κινδύνου. Σε ορισμένες σκηνές έπρεπε να αποκρούει μπουνιές και κλωτσιές, για το λόγο αυτό η Τζολί ξεκίνησε τα μαθήματα κικ μποξ το οποίο και λάτρεψε και συνέχισε να εξασκεί αφότου τελείωσε την ταινία, μέχρι και σήμερα. Η Τζολί πάντα βρίσκει χρόνο μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά της για να ασκηθεί στο κικ μποξ. Αυτή η μορφή άθλησης, αυξάνει την μυική δύναμη, την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την γενικότερη υγεία του αθλούμενου.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το ρίχνει στο χορό:

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προτιμά να γυμνάζεται μέσα από το χορό. Η τηλεοπτική Κάρυ, κάνει πριβέ μαθήματα κλασικού χορού και όπως δηλώνει ο χορός την βοηθά να διατηρεί την κομψή σιλουέτα της και τους κοιλιακούς που θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάρες.

Η Κάιλι Μινόγκ και το μπαλέτο:

Η μικροσκοπική Κάλι Μινόγκ χρωστάει το αλαβάστρινο κορμί της στο μπαλέτο που εξασκεί ακόμα και σήμερα. Πολλές σταρ λατρεύουν τον κλασικό χορό και την σιλουέτα που τους χαρίζει. Μερικές από αυτές είναι η Σάρον Στόουν, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κόρτνει Κοξ και η Μίνι Ντράιβερ.

Η Κάμερον Ντίαζ και η σανίδα του σερφ:

Η πρώτη επαφή της Κάμερον με τη σανίδα του σερφ έγινε για τις ανάγκες της ταινίας Άγγελοι του Τάρλοι και από τότε η σούπερ σέξυ Κάμερον δεν κατέβηκε από τη σανίδα.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουν και η ξιφασκία:

Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας ξεκίνησε τα μαθήματα ξιφασκίας για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία η Μάσκα του Ζορό και όπως φάνηκε το εν λόγο άθλημα την γοήτευσε τόσο που συνέχισε να κάνει εξάσκηση. Όπως αποκάλυψε και η ίδια, η ξιφασκία την βοήθησε στην αυτοσυγκέντρωση και στην ευλυγισία του σώματός της.

Η Μαντόνα και η γιόγκα:

Η Βασίλισσα της Ποπ ασχολείται με τη γιόγκα ως μορφή εκγύμνασης τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος εδώ και πολλά χρόνια. Όπως εξομολογείται και η ίδια, μόνο μέσω της γιόγκα μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο του κορμιού της.

Κ.Π