2ο Διεθνές Συνέδριο Pilates στην Αθήνα - κέρδισε μαθήματα!

19.10.2009
Μετά το περσινό άκρως επιτυχημένο συνέδριο Pilates που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αθήνα με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων δασκάλων και επαγγελματιών από ολόκληρη την Ελλάδα (αλλά και άλλες χώρες όπως είναι η Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ) το 2ο Athens Pilates Symposium έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 23 με 25 Οκτωβρίου, 2009 με μία εκπληκτική ομάδα παρουσιαστών από τον διεθνή κόσμο του Pilates.

Μετά το περσινό άκρως επιτυχημένο συνέδριο Pilates που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αθήνα με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων δασκάλων και επαγγελματιών από ολόκληρη την Ελλάδα (αλλά και άλλες χώρες όπως είναι η Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ) το 2ο Athens Pilates Symposium έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 23 με 25 Οκτωβρίου, στην Άιγλη Ζαπείου, με μία εκπληκτική ομάδα παρουσιαστών από τον διεθνή κόσμο του Pilates.

Φέτος το συνέδριο συν-διοργανώνεται από τους: NYSY Studios, την μη-κερδοσκοπική αστική εταιρία «Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί», και την Αμερικάνικη γνωστή εταιρεία BASI Pilates. Θα παρουσιάσει τους κορυφαίους δασκάλους Rael Isacowitz, Elizabeth Larkam, και Tracey Mallett. Βετεράνοι όλοι τους, χαίρουν υψηλής εκτίμησης και σεβασμού στον κόσμο του Pilates και έχουν προσκληθεί για να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους Ευρωπαίους επαγγελματίες σε μία ποικιλία θεμάτων από το ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο του Pilates.

Το κύριο πρόγραμμα του 2ου Athens Pilates Symposium απευθύνεται σε δασκάλους και επαγγελματίες του χώρου, αλλά θα υπάρχει και ένα πρόγραμμα διαλέξεων & πρακτικής για το ευρύ κοινό που απλά ενδιαφέρεται για τη μέθοδο Πιλάτες.

Το 2ο Athens Pilates Symposium είναι ένα μεγαλειώδες γεγονός για την Ελλάδα και την Ευρώπη, που στόχο του έχει να θέσει νέα ακόμη υψηλότερα στάνταρτ στη διδασκαλία του Pilates.

Συγκεκριμένα, τα θέματα του συνεδρίου εκτείνονται από το πεδίο της άσκησης για τη βελτίωση της υγείας έως την εγκυμοσύνη και την αποκατάσταση δυσλειτουργιών των ώμων, ισχύων και γονάτων, μετά από τραυματισμό ή χειρουργείο. Επίσης, μαθήματα για όλα τα επίπεδα με όργανα, αλλά και εδάφους.

Διοργανώτρια του Athens Pilates Symposium είναι η Βιβή Λέτσου, πολύπειρη δασκάλα πιλάτες και γιόγκα και διευθύντρια του κέντρου NYSY Studios. Η 20χρονη πείρα της ως παραγωγός στην Καλιφόρνια την βοηθά στην εξαιρετική εκτέλεση διεθνών προγραμμάτων στην Ελλάδα.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Pilates με όργανα: προχωρημένο ασκησιολόγιο, Reformer, Cadillac, Wunda, Barrel

Pilates εδάφους με: ελαστικά, κύκλους, μικρές μπάλες, δίσκους και μικρά εξαρτήματα, ματ, μπαλέτο & γιόγκα

Θεραπευτικό ασκησιολόγιο: αποκατάσταση ώμου, αρθροπλαστική ισχύου, εγχείρηση γόνατος, Εγκυμοσύνη

Στάση & Βάδισμα: ανάλυση στάσης & κίνησης, τεχνικές πιλάτες βελτίωση βαδίσματος

Πρόγραμμα διδασκαλίας: BASI Pilates BLOCK System

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε κι εσύ τη συμμετοχή σου

Μπορείς να είσαι κι εσύ μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν τη συμμετοχή του στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Pilates στην Αθήνα αλλά και ένα ΔΩΡΕΑΝ μάθημα Πιλάτες για αρχαρίους στα NYSY Studios.

Στείλε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σου στο [email protected] και κέρδισε μια πρόσκληση και ένα δωράν μάθημα Pilates. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009.

Info: