Η γιόγκα της Τζένιφερ Άνιστον

03.12.2009
Το 2005 ήταν μια κακή χρονιά για τη Τζένιφερ Άνιστον. Το διάσημα εκείνο, είδε τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ να λήγει άδοξα και η σειρά "Φιλαράκια" στην οποία πρωταγωνιστούσε επί 10 χρόνια, να ρίχνει αυλαία. Ευτυχώς, για την Τζεν, στο δρόμο της βρέθηκε η Μάντυ Ίγκμπερ (Mandy Igber), μια μικρόσωμη δασκάλα της γιόγκα που άλλαξε εντελώς τη ζωή και το σώμα της ηθοποιού. Σήμερα, η Άνιστον, συμμετέχει στη νέα δουλειά της Μάντυ - που περιλαμβάνει την ανάπτυξη της Yogalosophy και μια σειρά ασκήσεων πάνω σε αυτή τη θεωρία - προλογίζοντας το βίντεο και συμμετέχοντας σε αυτό.

Το 2005 ήταν μια κακή χρονιά για τη Τζένιφερ Άνιστον. Το διάσημα εκείνο, είδε τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ να λήγει άδοξα και η σειρά "Φιλαράκια" στην οποία πρωταγωνιστούσε επί 10 χρόνια, να ρίχνει αυλαία. Ευτυχώς, για την Τζεν, στο δρόμο της βρέθηκε η Μάντυ Ίγκμπερ (Mandy Igber), μια μικρόσωμη δασκάλα της γιόγκα που άλλαξε εντελώς τη ζωή και το σώμα της ηθοποιού.

Σήμερα, η Άνιστον, συμμετέχει στη νέα δουλειά της Μάντυ - που περιλαμβάνει την ανάπτυξη της Yogalosophy και μια σειρά ασκήσεων πάνω σε αυτή τη θεωρία - προλογίζοντας το βίντεο και συμμετέχοντας σε αυτό.

Τα λόγια της Τζένιφερ στην αρχή του βίντεο είναι χαρακτηριστικά:

"Η Μάντυ έφερε τη γιόγκα στη ζωή μου. Η διαδικασία αυτή με άλλαξε. Το παρακάτω βίντεο είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα γυμναστικής που έχω κάνει ποτέ. Ελπίζω να το διασκεδάσετε και να παλέψετε σκληρά, γιατί το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει σίγουρα".

Μαθήτριες της Mandy Igber αλλά καi της Yogalosophy, είναι εκτός από την Άνιστον και η Μπρουκ Σιλντς αλλά και η Χέλεν Χαντ.

Τι είναι η Yogalosophy;

Σύμφωνα με την Μάντυ Ίγκμπερ, βασική αρχή της φιλοσοφίας της είναι η εξής φράση:

"Για να έχεις το σώμα που επιθυμείς, πρέπει να αγαπήσεις το σώμα που έχεις ήδη".

Στο νέο βίντεο που ετοίμασαν μαθήτρια και καθηγήτρια, περιγράφονται εύκολες ασκήσεις 30 ή 55 λεπτών, που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος, να σμιλέψεις το κορμί σου και να έρθεις σε φόρμα. Η ίδια η Άνιστον έχει μιλήσει επανειλημμένα για τις αλλαγές που είδε στο κορμί της από το πρώτο μάθημα Yogalosophy που ακολούθησε:

"Εγώ απλά ήθελα να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου και να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Αλλά το αποτέλεσμα στο σώμα μου, με εξέπληξε. Οι γλουτοί μου ανορθώθηκαν, τα πόδια μου έγιναν πιο λεπτά, τα χέρια μου τονώθηκαν και ξαφνικά έγινα τουλάχιστον 1 εκατοστό ψηλότερη"!

Οι βασικές αρχές της Yogalosophy: η Μάντυ Ίγκμπερ παρουσιάζει τις βασικές αρχές της θεωρίας της, στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ στο μέλλον, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις ασκήσεις του προγράμματος που έχει δημιουργήσει. Πάτησε το play και μάθε όσα χρειάζεσαι:

Μετάφραση -Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια