Κορμί για μπικίνι με τα μυστικά της Μιράντα Κερ

26.03.2010
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι ήταν εκείνο που τράβηξε τον Ορλάντο Μπλουμ στον σέξι Άγγελο της "Victoria's Secret" Μιράντα Κερ (Miranda Kerr). Η Μιράντα αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το συγκλονιστικό της κορμί, γιορτάζοντας τη 15η Επέτειο του καταλόγου με Μαγιό της "Victoria's Secret".
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι ήταν εκείνο που τράβηξε τον Ορλάντο Μπλουμ στον σέξι Άγγελο της "Victoria's Secret" Μιράντα Κερ (Miranda Kerr).

Η Μιράντα αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το συγκλονιστικό της κορμί, γιορτάζοντας τη 15η Επέτειο του καταλόγου με Μαγιό της "Victoria's Secret". Φορώντας ένα εκπληκτικό φούξια μπικίνι, το 26χρονο μοντέλο ποζάρει για τους φωτογράφους με νάζι αλλά ταυτόχρονα μας αποκαλύπτει πως διατηρεί το σώμα της σε τέτοια φόρμα και φυσικά το τι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς για να φτιάξουμε τέτοιο κορμί για την παραλία.

Εναλλακτικές προτάσεις γυμναστικής από τη Μιράντα: τρέξιμο, πυγμαχία, πιλάτες αλλά η αγαπημένη της είναι η γιόγκα που την βοηθά να διατηρεί ψυχική και πνευματική ισορροπία παράλληλα με τη σωματική.

Όπως αποκαλύπτει η Κερ:

"Το πρώτο βήμα είναι η υγιεινή διατροφή. Εγώ προσπαθώ να τρώω οργανικά τρόφιμα όπου και όσο περισσότερο μπορώ. Τρώω πάρα πολύ υγιεινά γιατί όταν το κάνω, έχω περισσότερη ενέργεια. Μου αρέσει το σπανάκι, τα πράσινα λαχανικά ενώ έχω αδυναμία και στο μπρόκολο".

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και η Μιράντα παραδέχεται ότι κάνει τις ατασθαλίες της μερικές φορές και της αρέσουν και τα γλυκά ή λιπαρά τρόφιμα αλλά διατηρεί τη δική της ισορροπία:

"Προσπαθώ να παραμένω πιστή στη διατροφή μου κατά 80% αλλά στο υπόλοιπο 20% δεν θέλω να στερούμαι ό,τι μου αρέσει".


Κατά καιρούς, η Κερ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τη λεπτοκαμωμένη σιλουέτα της και τα πρότυπα που περνά στα νεαρά κορίτσια αλλά η ίδια υποστηρίζει πως το σώμα της είναι αυτή τη στιγμή στις σωστές αναλογίες και ποτέ δεν θα έθετε τον εαυτό και την υγεία της σε κίνδυνο. Όπως εξήγησε:

"Όταν γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να παίρνεις μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις σου και τα άτομα που πιθανώς επηρεάζεις. Το τέλειο σώμα είναι κάτι που πολλές νέες κοπέλες προσπαθούν να φτιάξουν. Πιστεύω πως τα μοντέλα πρέπει να είναι και να δείχνουν υγιή και στο βάρος που ταιριάζει στο σωματότυπό τους".

Η Κερ τονίζει πως για να φτιάξεις ένα κορμί για μπικίνι όπως εκείνη, πρέπει να δουλέψεις σκληρά:

"Κάνω γιόγκα, πιλάτες και άσκηση με βάρη. Μου αρέσει και το στεπ κάθε φορά που είμαι στο ξενοδοχείο κάποιας ξένης χώρας και δεν μπορώ να βγω για να τρέξω εκτός".

Η Κερ που αποτελεί ένα από τα βασικά μοντέλα της "Victoria's Secret" από το 2007, μοιράστηκε και τα μυστικά της για να βρεις το μπικίνι που θα κολακεύει τη σιλουέτα σου:

"Κάθε κοπέλα έχει διαφορετικό σώμα και πρέπει να βρίσκει το μπικίνι που θα αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία. Πάντως, πάνω απ' όλα με τη σωστή στάση του σώματος και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται θα δείχνεις απίθανη".

Η Κερ μαζί με τις Καντίς Σουανποέλ (Candice Swanepoel) και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) μας δίνουν μια γεύση για τα νέα μαγιό της διάσημης φίρμας μαγιό και εσωρούχων και όπως μας εξηγούν, φέτος η μόδα και το φίτνες προστάζουν mix (διαφορετικό μαγιό πάνω και κάτω).

Η δίαιτα του μπικίνι από τη Μιράντα Κερ:

Πρωινό:

Φρέσκια φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και μούσκλι.

2 φετούλες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης και αβοκάντο με ένα βραστό αυγό.

Νερό με λεμόνι και τζίτζερ.

Ένα φλιτζάνι πράσινου τσαγιού.

Αμύγδαλα, καρύδια για πρωινό σνακ.

Μεσημεριανό:

Φρέσκος τόνος με παξιμάδια

Νερό με λεμόνι

Τσάι

Ένα φρούτο με ξηρούς καρπούς για απογευματινό σνακ.

Βραδινό:

Σολομός ή ψάρι ή μπριζόλα με λαχανικά ή σαλάτα Πες όχι στις πατάτες αλλά ναι στο σπανάκι και το κολοκύθι. Για να σου κοπεί η όρεξη, πες ναι στο πράσινο τσάι με τζίντζερ.

Πάτησε το play για να δεις τα νέα σχέδια στα μαγιό αλλά και το πώς μκπορείς να τα μπερδέψεις: