Τα γκατζετάκια που σε κρατούν αδύνατη

23.03.2010
H επιστήμη τώρα και στο πιάτο σου! Μπορεί ο σύντροφός σου να σε απειλούσε πως θα μετράει τις μπουκιές που τρως εξαιτίας των 5- 6 ή περισσότερων κιλών που έβαλες από τότε ου σε γνώρισε, ενώ τώρα έχει και σύμμαχο στο πλευρό του για να πραγματοποιήσει την απειλή του.

H επιστήμη τώρα και στο πιάτο σου! Μπορεί ο σύντροφός σου να σε απειλούσε πως θα σου μετράει τις μπουκιές εξαιτίας των 5- 6 ή και περισσότερων κιλών που έβαλες απ' όταν σε γνώρισε, αλλά τώρα έχει κι έναν νέο σύμμαχο στο πλευρό του για να πραγματοποιήσει την απειλή του.

Η συσκευή Μαντολίν (Mandolean) που δημιούργησαν σουηδοί επιστήμονες υπόσχεται να μετράει πόσο τρως, με τι ταχύτητα πρέπει να τρως και πόσες θερμίδες καταναλώνεις εκείνη ακριβώς τη στιγμή (ένα ολόκληρο πρόγραμμα δηλαδή). Ξέχνα τα σημειωματάρια με τις τροφές που κατανάλωσες, ξέχνα το φυλλομέτρημα του θερμιδομετρητή μέχρι να βρεις πόσο σε φόρτωσε η κρέπα που "τσάκισες" και δες τα γκατζετάκια που χρησιμοποιώντας τα θα είσαι σε φόρμα και πάλι.

Περισσότερες πληροφορίες για το θαυματουργό γκατζετάκι fitness στο βίντεο που ακολουθεί. Πάτα το Play και μάθε τα πάντα: