Μικρές συνήθειες σε κάνουν να δείχνεις κούκλα!

16.02.2016
Από τη Δήμητρα Γκούντρα Το χτένισμα και το μακιγιάζ δεν είναι οι μόνοι τρόποι για να δείξεις όμορφη και σέξι.Η προσωπικότητά σου μπορεί επίσης να έχει επίδραση στο πώς φαίνεσαι. Όσο πιο ισχυρή είναι η προσωπικότητά σου, όσα περισσότερα έχει από τα παρακάτω στοιχεία, τόσο πιο όμορφη σε κάνει να δείχνεις.

Αν θέλεις να φάινεσαι όμορφη δε χρειάζεται να ξοδέψεις χρήμα και χρόνο για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου, ούτε να πειραματιστείς με βαφές μαλλιών και αλλαγές στο κούρεμα. Αυτά σίγουρα βοηθούν αλλά το κλειδί βρίσκεται αλλού...

Αυτά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας θα σε κάνουν να φαίνεσαι όμορφη

1. Αυτοπεποίθηση

Στάσου με την πλάτη ίσια και το κεφάλι ψηλά, χωρίς να καμπουριάζεις, οπλίσου με αυτοπεποίθηση και ξεκίνα την ημέρα σου. Όσο πιο άνετα νιώσεις με το σώμα σου και τον εαυτό σου, τόσο πιο όμορφη κι ελκυστική δείχνεις!

2. Αισιοδοξία

Οι αισιόδοξοι άνθρωποι χαμογελούν πάντα και δεν παραδίνονται στο στρες και την ανησυχία. Όσο πιο θετική κι αισιόδοξη είσαι, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν την παρέα σου. Η αισιοδοξία σε κάνει να φαίνεσαι αλλά και να είσαι όμορφη κι αυτό γιατί η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση αλλά και με τον εσωτερικό κόσμο.

3. Αγάπη

Όσο πιο έντονα δείχνεις την αγάπη σου, τόσο πιο όμορφη δείχνεις. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά;

4. Χαρισματικότητα

Είναι σημαντικό να έχεις τον τρόπο σου με τους ανθρώπους. Το να μιλάς όταν μόνο πρέπει και να πράττεις μόνο όταν χρειάζεται. Αυτό είναι χάρισμα και μάλιστα πολύ σημαντικό και σε κάνει να δείχνεις σούπερ ελκυστική.

5. Δε φοβάσαι να κάνεις λάθη

Τι πιο απλό και χαριτωμένο από το να παραδεχτείς τα λάθη σου; Όλοι κάνουμε λάθη κι αν η προσπάθεια να μην αποκαλυφθούμε μας κάνει να δείχνουμε κάπως άγαρμποι, η παραδοχή τους μας δείχνει χαριτωμένους. Οπότε μη φοβάσαι να παραδεχτείς τα λαθάκια σου...

6. Ταπεινότητα

Η αναίδεια και η κακοτροπιά μπορεί να κάνει ακόμη και ένα τοπ μόντελ να δείχνει άσχημη! Αντίθετα η ζεστασιά και η ταπεινότητα δίνουν έξτρα πόντους ομορφιάς κι ελκυστικότητας.

Και το χαρακτηριστικό που κάνει φυσικό lifting!

7. Φιλική διάθεση

Ποιό θα μπορούσε να είναι το χαρακτηριστικό αυτό της προσωπικότητας που σου δίνει έξτρα πόντους; Το κλειδί είναι η φιλική διάθεση. Φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου, την πιο ωραία διάθεση και θα δείχνεις σαν να έκανες ώρες μποτέ! Εγγυημένα!

.