Τips για να γίνει το 2017 η πιο μοναδική χρονιά!

02.01.2017
Ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του 2017! Είτε το 2016 ήταν για εσένα δύκσολη χρονιά, είτε από αυτές που θα θυμάσαι με γλυκιά αναπολήση, σου δείχνουμε τον τρόπο για να γίνει το 2017 η πιο ευτυχισμένη σου χρονιά μέχρι σήμερα, απλούστατα γιατί το αξίζεις!

#1 Διώξε τον αρνητισμό από τη ζωή σου

Μην αφήνεις κανένα να σε ελέγχει, να σε καθοδηγεί ζητώντας σου τυφλή υπακοή και να σε μειώνει. Πάτα γερά στα πόδια σου, οπλίσου με αισιοδοξία και προχώρα για μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες.

#2 Οργανώσου!

Η οργάνωση δε σημαίνι απαράιτητα τάξη αλλά πραγματοποίηση όλων των στόχων που έχεις βάλει για τη νέα χρονιά. Θέλεις να χάσεις κιλά; Να βρεις νέα δουλειά; Να βρεις το έτερόν σου ήμισυ;

#3 Σήκω από τον καναπέ

Τι κι αν είναι καταχείμωνο, η δραστηριότητα και η άσκηση είναι απαράιτητες!

#4 Αγάπα τον εαυτό σου

Λένε πως είναι η πολυτιμότερη αγάπη που ποτέ δεν εκφράζουμε. Μη βάζεις τον εαυτό σου στο περιθώριο. Αξίζεις τη φροντίδα!

#5 Μη φοβάσαι να διαφωνείς

Αυτή τη χρονιά ξεκίνα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου ακόμη και τ΄αρνητικά και μη φοβάσαι να διαφωνήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις είναι άκρως εποικοδομητικό.

#6 Διασκέδασε με την ψυχή σου

Δε χρειάζεται άγχος! Πάψε να στρεσάρεσαι τόσο πολύ και γέλα δυνατά! Για να τα καταφέρεις σκέψου πως στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα όσα μπορούμε να ελέγξουμε.