Νέα χρονιά με ευεξία, αναζωογόνηση και αρμονία στο Περιβόλι στη Βάρη

02.01.2017
Νέα χρονιά, νέα αρχή, νέοι στόχοι. Το Περιβόλι στη Βάρη υποδέχεται δυναμικά το 2017, μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες που θα μας πλημμυρίσουν ευεξία, αναζωογόνηση και αρμονία!

Fresh Start Weekend

Παρασκευή 6 και Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τη δύση.

Οικογενειακό τριήμερο-έκπληξη, αφιερωμένο στην αποτοξίνωση μετά τις διακοπές.

Σούπερ ελαφρύ μενού με απολαυστικές φυσικές γεύσεις από την Κουζίνα του Περιβολιού. Χαλαρωτικός περίπατος στις καταπράσινες φυσικές γωνιές του και φυσικά, Detox Yoga Twists για μεγάλους & Yoga for Happy Kids για μικρούς με την Αριάδνη Οικονομίδη.

Για να δώσουμε τον πιο φρέσκο τόνο ευεξίας στο 2017!

Vinyasa Yoga

Κάθε Πέμπτη, 09:00 - 10:00 με την Αριάδνη Οικονομίδη

Για το 2017, το ραντεβού με την ευεξία έχει δική του ημέρα και ώρα. Κάθε Πέμπτη πρωί στο yurt του Περιβολιού, η Αριάδνη Οικονομίδη θα μας μυεί στην ευεργετική Vinyasa Yoga. Μέσα από την αρμονία κίνησης και αναπνοής & τις δυναμικές ακολουθίες στάσεων (asanas), αποκτούμε την απαραίτητη δύναμη και ευλυγισία και απολαμβάνουμε μοναδική ψυχική και σωματική ευεξία.

Fresh Kitchen Stories: Φρεσκο-Μαγειρέματα στο Περιβόλι

Κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00
Κάθε εβδομάδα, και για όλο το 2017, το Περιβόλι στη Βάρη προσφέρει τη Δωρεάν σειρά εργαστηρίων για τους λάτρεις της υγιεινής, εποχικής & φρέσκιας μαγειρικής που θα μετατρέψει κάθε σας γεύμα στην πιο θρεπτική απόλαυση!

Η συνταγή… απλή και δημιουργική! Μια πρέζα φαντασίας, ένα κουτάλι σούπας διάθεση και μια μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα βιολογικά & αγνά προϊόντα του Περιβολιού! Με αυτά για πρώτες ύλες, μαθαίνουμε πρωτότυπες θρεπτικές συνταγές για ισορροπημένη διατροφή και απόλυτα υγιεινές γαστρονομικές εμπειρίες.

Περιβόλι στη Βάρη και το 2017. Αυτό θα πει καλή αρχή!