Αργείς στα ραντεβού; Είναι καλό...

11.04.2018
Αργείς στα ραντεβού; Είναι καλό...
Αν είσαι κι εσύ από εκείνες που αργούν στα ραντεβού τους να ξέρεις ότι είσαι λίγο πιο επιτυχημένη και έχεις περισσότερες πιθανότητες να ζήσεις από τους υπόλοιπους, όπως αναφέρει και η επιστήμη. Επίσης είσαι πιο αισιόδοξη και λιγότερο αγχωμένη…

Εσύ λοιπόν που με τίποτε δεν μπορείς να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου, και οι φίλοι σου γκρινιάζουν (και με το δίκιο τους), έχεις να διαβάσεις καλά νέα παρακάτω… Πιθανότατα να συγκεντρώνεις πολλά θετικά χαρακτηριστικά

Όσοι αργούν στα ραντεβού τους δεν νιώθουν εύκολα άγχος, κάτι που τους προφυλάσσει από πολλά θέματα υγείας, αλλά επίσης είναι πιο δημιουργικοί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά οδηγούν σε μεγαλύτερη επιτυχία στη δουλειά αλλά και σε μακροζωία.

Έχεις τον δικό σου τρόπο…
Δεν είσαι άτομο που ακολουθείς οδηγίες, δεν ακολουθείς τα δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι σκέφτεσαι εκτός πλαισίων και λύνεις τα θέματα με αντισυμβατικούς – και συχνά καλύτερους τρόπους.

Έχεις λιγότερες πιθανότητες να πάθεις καρδιακή προσβολή
Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι που δεν αγχώνονται με την ώρα είναι πιθανότερο να αποφύγουν ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος.

Αν αργείς λιγάκι είσαι …πιο αισιόδοξη
Πολλοί άνθρωποι που καθυστερούν, τείνουν να είναι αισιόδοξοι και να βλέπουν πιο χαλαρά τα πράγματα, κάτι που επηρεάζει την αντίληψή τους για το χρόνο. Πραγματικά έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να προλάβουν όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας,μέσα σε 60 λεπτά...

Αν καθυστερείς στα ραντεβού σου… είσαι χαρούμενη
Εκείνοι που συνήθως καθυστερούν ή δεν είναι οργανωτικοί ανήκουν στην κατηγορία των «ενθουσιωδών».

Ανάμεσα στα αρνητικά τους χαρακτηριστικά συναντάμε τους χαρακτηρισμούς «χαοτικοί, σκόρπιοι και απείθαρχοι» στα θετικά όμως βρίσκουμε ότι είναι «εξωστρεφείς, αυθόρμητοι, γεμάτοι κέφι και καλοδιάθετοι».
Όταν καθυστερείς στα ραντεβού σου… δεν ενοχλείσαι αν θα αργήσουν οι άλλοι
Ο χρόνος για σένα δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, οπότε αν αργήσει ένας φίλος θα το καταλάβεις και δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς με αυτό το γεγονός. (Άλλωστε δεν σε συμφέρει γιατί κάνεις κι εσύ ακριβώς το ίδιο).