Meghan Markle - 6 μυστικά ευεξίας που ακολουθούσε και πριν τη ζωή στο Παλάτι!

30.08.2018
Meghan Markle - 6 μυστικά ευεξίας που ακολουθούσε και πριν τη ζωή στο Παλάτι!
Και η ζωή της πριγκίπισσας δεν είναι ένα από αυτά!

Όσο πιο πολύ γνωρίζουμε τη Meghan Markle, τόσο πιο πολύ καταλαβαίνουμε τους λόγους που την έχει ήδη λατρέψει ολόκληρη η βασιλική οικογένεια. Μέχρι και η "δύσκολη" Βασίλισσα Ελισάβετ, η "outsider" Καμίλα αλλά και ο πεθερός της, Πρίγκιπας Κάρολος!

Η Meghan μοιάζει να ακτινοβολεί θετικότητα και καλοσύνη σε όποιον τη γνωρίζει και σίγουρα η αγάπη της για τη γιόγκα έχει άμεση σχέση με αυτό. Ωστόσο η "ευ ζήν" φιλοσοφία της δεν περιορίζεται στα στενά όρια του... yoga mat της αλλά αντίθετα, εξαπλώνεται σε κάθε πλευρά της ζωής της!

Διάβασε παρακάτω 5 μυστικά ευεξίας και ευτυχίας που εφαρμόζει η Meghan Markle

#1 Υγι(ειν)ή διατροφή

Αντίθετα με πολλές σταρ του Hollywood, η Meghan έχει υγιή σχέση με την υγιεινή διατροφή. Αντί, δηλαδή, να στερείται εντελώς κάποιες τροφές, δίνει έμφαση σε τροφές καλής ποιότητας, οργανικές που παράλληλα είναι και θρεπτικές. Αυτό που δεν δέχεται, ωστόσο, ειναι να μειώσει την ποσότητα της!

#2 Θετική Σκέψη

Πριν προλάβεις να πεις "τι προβλήματα μπορεί να έχει αυτή;" θα σου υπενθυμίσω πως οι αυτοκτονίες ανθρώπων που όλοι είχαμε για "ευτυχισμένους" έχουν αυξηθεί υπερβολικά τελευταία. Ο θετικός τρόπος σκέψης, άλλωστε, δεν έχει σχέση με τις συνθήκες της ζωής αλλά με το πώς αντιδρούμε (ή δεν αντιδρούμε) στις εξωτερικές μεταβολές!

#3 Άφθονο Νερό

Όπως ίσως ήδη φαντάζεσαι, μία από τις προτεραιότητες της Meghan είναι το να μένει επαρκώς ενυδατωμένη! 8 ποτήρια την ημέρα είναι απαραίτητα (και ίσως λίγο περισσότερα για τους καλοκαιρινούς μήνες).

#4 Συχνή Άσκηση

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Meghan, η τροφή σου πρέπει να είναι ανάλογη με τον τρόπο ζωής σου. Αν λοιπόν ασκείσαι συχνά, όπως εκείνη, τότε μην ξεχνάς να προσαρμόσεις αντίστοιχα και τη διατροφή σου. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως κάνει γιόγκα κάθε μέρα και πως τρέχει μία φορά την εβδομάδα.

#5 Σπιτικό Φαγητό

Η Meghan λατρεύει τη μαγειρική από παιδί και μάλιστα κάποτε ήταν κριτής σε ένα παιδικό show μαγειρικής στην τηλεόραση! Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει, πολλά από τα πρώτα της ραντεβού με τον Πρίγκιπα Harry τα πέρασαν μαγειρεύοντας μαζί στο σπίτι...

#6 Κρασί με Μέτρο

Η Meghan αγαπά το κρασί όσο και εσύ και συχνά απολαμβάνει ένα ή δύο ποτήρια. Όντας πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, δεν υπάρχει λόγος να μην το απολαμβάνεις και εσύ!

(Φωτογραφία Vanity Fair)