Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή σου ξεκινώντας από τις διακοπές

08.08.2018
Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή σου ξεκινώντας από τις διακοπές
Ακολούθησε αυτά τα 6 tips στις διακοπές σου και ετοιμάσου για το πιο συναρπαστικό φθινόπωρο!

Όσο δύσκολη κι αν είναι η επιστροφή από τις διακοπές, η χαλάρωση, το μαύρισμα και, ίσως, ένας καλοκαιρινός έρωτας είναι στοιχεία που φαίνονται στη διάθεσή σου! Όλοι γυρνάμε από τις διακοπές ως ο πιο λαμπερός, όμορφος, ξεκούραστος και χαλαρός εαυτός μας. Πώς όμως θα κάνεις αυτό το συναίσθημα να κρατήσει για πάντα;

Η απάντηση είναι στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα των διακοπών. Κάνε τις επόμενες διακοπές σου ταξίδι-σταθμό για τη ζωή σου υιοθετώντας τις παρακάτω συνήθειες.

#1 Ξεκίνα το διαλογισμό

Όταν είσαι σε διακοπές, δεν είναι δύσκολο. Ρέμβασε τη θάλασσα, τον ουρανό, τη φύση και άφησε τις σκέψεις να φύγουν από το μυαλό σου. Αυτοσυγκεντρώσου στην ομορφιά και τη γαλήνη της φύσης και βρες το ίδιο συναίσθημα μέσα σου.

#2 Μεταμόρφωσε το δέρμα σου

Δοκίμασε μία νέα ρουτίνα ομορφιάς και τήρησέ την καθημερινά. Είτε πρόκειται για τα jade rollers που έχουν τρελάνει τις beauty editors παντού στον κόσμο, είτε για μια νέα συνήθεια όπως τον διπλό καθαρισμό, κάνε κάτι νέο για την υγεία του δέρματός σου και άφησέ το να λάμψει.

the perfect pear-ing 🍐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau | Lolita Says So (@emmahoareau) στις 15 Απρ, 2018 στις 3:33 πμ PDT

#3 Απαθανάτισε κάθε στιγμή

Και όχι, δεν εννοούμε να το κάνεις μέσα από τα social media. Απόκτησε μία αναλογική μηχανή, ή μία instant και κράτα για πάντα τις στιγμές που θέλεις να θυμάσαι, όχι εκείνες που θα ταιριάξουν στο instagram σου.

#4 Γέμισε με έμπνευση

Αντί για ένα ακόμα αστείο βιντεάκι στο youtube, δες μία ομιλία TED που θα σε γεμίσει με έμπνευση. Όποιο ζήτημα κι αν σε ενδιαφέρει, θα βρεις δεκάδες ομιλίες να απολαύσεις! Θα γεμίσεις γνώση, έμπνευση, θα εξελιχθείς και όλα αυτά, μέσα από μικρά βιντεάκια που θα δεις κάτω από την... ομπρέλα!

Διάβασε επίσης: 6 γυναικεία καθημερινά προβλήματα βρήκαν τη λύση τους! [video]

#5 Φτιάξε πλάνο

Όταν πια θα έχεις ανανεωθεί και εμπνευστεί, πιάσε ένα σημειωματάριο και ξεκίνα τον προγραμματισμό. Γράψε όλα όσα θέλεις να επιτύχεις μέσα στο Φθινόπωρο στην επαγγελματική αλλά και ιδιωτική ζωή σου και μην ξεχάσεις να προγραμματίσεις από τώρα τις επόμενες διακοπές σου! Έτσι θα ξεκινήσει τη σεζόν γεμάτη όρεξη και με το κατάλληλο πρόγραμμα στο μυαλό σου.

#6 Γράψε ημερολόγιο

Τα ωφέλη του να γράφεις καθημερινά ημερολόγιο είναι πολλά και ποικίλα! Βοηθάει στο να χαλαρώνεις και να αυτοσυγκεντρώνεσαι, να αποβάλεις αρνητικά συναισθήματα, να αποκρυσταλώνεις όλα όσα ήδη συνέβησαν και να προγραμματίζεις όσα θες να έρθουν.

Let’s go for a drive. 🚙😎 @holdenaustralia #HoldenAstra #LetsGoThere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tara Milk Tea (@taramilktea) στις 27 Νοέ, 2017 στις 8:50 μμ PST