9 λόγοι που η εγκυμοσύνη είναι κολασμένα σέξι!

05.12.2016
Είσαι έγκυος και οι αλλαγές στο σώμα σου έχουν αρχίσει να συμβαίνουν. Κι αν ανησυχείς για το πώς φάινεσαι και δείχνεις, σου αποδεικνύουμε πως είσαι πιο σέξι από ποτέ!

Ιδού και οι αποδείξεις

1. Η λάμψη

Ξέρω, είναι γελοίο. Το πρόσωπό σου θυμίζει την ακμή της εφηβείας κι εσύ νιλώθεις πιο εξαντλημένη από ποτέ. Κι όμως στην εγκυμοσύνη εκπέμπεις μια ανεπανάληπτη λάμψη κι αυτό είναι γεγονός.

2. Το προφανές

Είναι περιττό να το πω αλλά θα το κάνω. Το στήθος σου έχει γίνει πιο σέξι από ποτέ! Μεγάλο, στητό, πρησμένο τόσο που θυμίζεις πορνοστάρ. Απόλαυσέ το! Ο σύντροφός σου πάντως θα το κάνει σίγουρα.

3. Το όχι και τόσο προφανές

Η δέσμευση ποτέ δεν ήταν πιο γλυκιά! Με την εγκυμοσύνη σου αποδεικνύεις στον σύντροφό σου την δέσμευσή σου. την αγάπη σου και την επιθυμία σου να κάνεις το παιδί του! Κι αυτό είναι πολύ σέξι στο μυαλό του. Κυοφορείς το παιδί το "δικό του".

4. Η χαρά του σεξ χωρίς άγχος

Είναι από τις λίγες στιγμές στη ζωή σου που θα κάνεις ελέυθερο σεξ χωρίς προφυλάξεις και χωρίς καμία πιθανότητα να μείνεις έγκυος αφού είσαι ήδη! Αυτό θα εξάψει τη φαντασία και των δύο - ειδικά στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης για πιο ποιοτικό και δισκεδαστικό έρωτα.

5. Η ανάγκη για νέες στάσεις εξάπτει τη φαντασία

Όταν η κοιλίτσα αρχίζει λίγο να φουσκώνει εσύ κι ο σύντροφός σου ίσως να αναζητήσετε νέες ερωτικές στάσεις κι αυτό φυσικά θα βάλει τη φαντασία σας να δουλέψει. Ο πειραματισμός πάντα αξίζει τον κόπο.

6. Οι καμπύλες σου!

Όσο κι αν εσύ αισθάνεσαι άβολα και νιώθεις πως το σώμα σου χαλάει, η πλειοψηφία των ανδρών θα σου πουν το αντίθετο. Οι καμπύλες της εγκυμοσύνης είναι σέξι, μη το ξεχνάς.

7. Τα πρησμένα ποδαράκια σου

Εντάξει τα πρησμένα πόδια δεν είναι ευχάριστα, ούτε και σέξι. Μπορούν όμως να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια σέξι βραδιά αν για παράδειγμα ζητήσεις από τον καλό σου να σου κάνει ένα ωραίο μασαζάκι στα πονεμένα σου ποδαράκια. Κι όλα μετά ακολουθούν.

8. Η εγκυμοσύνη σου τον κάνει να αισθάνεται περισσότερο άντρας

Η εγκυμοσύνη σου μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να κορδώνεται από περηφάνεια. Και πώς μπορεί να μην είναι περήφανος αφού η φουσκωμένη σου κοιλίτσα αποδεκνύει σε όλους το... ανδρισμό του.

9. Οι ορμόνες σου

Οι φερομόνες που εκπέμπεται από μια έγκυο γυναίκα είναι γνωστό ότι καταστέλλουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σύντροφό σου και αυξάνουν την παραγωγή της ορμόνης προλακτίνη. Οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να παίξουν κάποιο ρόλο στο σχηματισμό του πατρικού ενστίκτου κι αυτό είναι εξαιρετικά σέξι σε έναν άντρα και το κατάφερες εσύ!