Γιατί να παίρνεις αντιβίωση με ζάχαρη

23.10.2016
Θέλεις να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα της αντιβίωσης; Μάθε κι αυτό για τη ζάχαρη.

Η λήψη των αντιβιοτικών μαζί με ζάχαρη βελτιώνει την αποτελεσματικότητά τους και μάλιστα τα καθιστά πολύ πιο δραστικά απέναντι στις λοιμώξεις. Πέρα απ΄αυτό όμως η ζάχαρη είναι ως γνωστόν βάλσαμο και για τον πονόλαιμο. Μάλιστα μαζί με το μέλι και τη μελάσα προσφέρουν μοναδική ανακούφιση, καθώς μαλακώνουν τις βλεννογόνους μεμβράνες του λαιμού!


Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 136

Update: Οκτώβριος 2016