O Δίας στον Καρκίνο σου φέρνει τα καλύτερα

27.06.2013
Ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της ευημερίας βρίσκεται από τις 25 του μήνα στον Καρκίνο και σου φέρνει πολλά καλά αλλά πάνω απ΄όλα την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις όσα ονειρεύεσαι!


Home sweet home: σκέψου απλά το ζώδιο του Καρκίνου τι λατρεύει πάνω απ’όλα. Το σπίτι του που συμβολίζει την οικογένεια, την συναισθηματική ασφάλεια, τις ρίζες μας, την παράδοση, το φαγητό και τις συγκεντρώσεις είναι τα βασικά που σε ευχαριστούν τώρα!

Τώρα οι δεσμοί με την οικογένεια σου γίνονται πιο δυνατοί και δεν αποκλείεται να βρίσκεις μεγαλύτερη χαρά στο να περνάς δημιουργικά την ώρα σου μαζί με τους συγγενείς παρά να σκορπίζεσαι δεξιά και αριστερά με άλλους.

Με τον Δία στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να βρεις τώρα το σπίτι των ονείρων σου ή απλά να αποφασίσεις να κάνεις τώρα την ανακαίνιση που πάντα ήθελες. Που ξέρεις κάποιος μπορεί να μετακομίσει μαζί σου και να δεις το σπίτι να γεμίζει πάνες και μωράκια!

Τα reunion να είναι καλά! Αυτό το διάστημα παίρνεις μεγάλη χαρά όταν σε προσκαλούν σε τραπέζια οικογενειακά ακόμη και αν πρόκειται για τον θείο του θείου της θείας σου και ντύνεσαι στολίζεσαι και γεμίζεις το στομάχι και τις μπαταρίες σου!

Οι ιδέες σου αλλά και τα πιστεύω σου σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και αναζητάς την σοφία των μεγαλυτέρων σου για να ρίξεις φως στα δικά σου θέματα. Από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 16 Ιουλίου ο Δίας παραμένει στον Καρκίνο, ενώ στις 17 Ιουλίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια πολύ ευτυχή συγκυρία:

Όταν ο επεκτατικός Δίας συνδέεται με τους πλανήτες της πνευματικότητας και της τάξης τότε πώς είναι δυνατόν να μην πιστεύουμε στην ικανότητα μας να μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να μαχόμαστε για τα ιδανικά μας;

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη