Το καυτό ερωτικό καλοκαίρι βάσει ζωδίου (Νο 1)

22.07.2013
Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για τα φλερτ και εσύ έχεις το καλύτερο μουντ και ετοιμάζεσαι να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Τι λένε όμως τ’ άστρα για όλα αυτά; Διάβασε παρακάτω και μάθε τι να περιμένεις!

Κριός: νέες αγάπες δίνουν τη θέση τους στις παλιές τώρα -αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό μέσα στον Ιούνιο-και εσύ θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεσαι. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίσει σε ευθεία πορεία και μετά θα μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους κουβέντες με το άλλο σου μισό (μετά τις 20 Ιουλίου) και η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου σε βγάζει κερδισμένη, ικανοποιημένη και σούπερ ερωτευμένη. Από τις 27 Αυγούστου και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δεν θα σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να νιώθεις και να είσαι ικανοποιημένη!

Ταύρος: το καλύτερο μέρος του καλοκαιριού για εσένα ξεκινάει από τις 22 Ιουλίου και μετά αλλά αξίζει η αναμονή. όχι μόνο ο Ερμής θα βρίσκεται τότε σε ευθεία πορεία αλλά κιόλας θα έχεις και την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου της διασκέδασης και της αγάπης. Μέχρι τις 16 Αυγούστου ελκύεις πολλούς άντρες προς την κατεύθυνση σου αν είσαι ελεύθερη και ψάχνεις τον έρωτα αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο σούπερ είναι πως στις 2 Αυγούστου Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται σε τρυφερά τετ-α τετ και εσύ χαίρεσαι όσο τίποτα τον έρωτα!

Δίδυμοι: σίγουρα είσαι σούπερ σέξι δυστυχώς όμως είσαι και σούπερ μπερδεμένη! Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 13 Ιουλίου και τονώνει το σεξαπίλ σου! Δυστυχώς ο κυβερνήτης σου Ερμής, θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα και δεν αποκλείεται να στέλνεις λανθασμένα ερωτικά μηνύματα σε διάφορους! Στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου του ρομάντζου -θα μείνει μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη- θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να φτιάξεις τα πράγματα στα ερωτικά σου!

Καρκίνος: όταν μιλάμε για αγάπη το σύμπαν θέλει να βεβαιωθεί για ένα πράγμα σχετικά με εσένα: ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Αν έχεις δεσμό αυτό το καλοκαίρι το θέμα είναι να ξαναγεννηθείς εσύ και η σχέση σου και να ανανεωθεί σε βάθος. Το καλοκαίρι γενικά σου θυμίζει πως να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου χωρίς να χάνεις την ευχαρίστηση!

Λέων: στην αρχή του καλοκαιριού δεν μπορείς να πεις ότι ένιωθες και πολύ ο εαυτός σου! Μπορεί γενικά να είσαι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια όμως με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20 Ιουλίου θα δεις ότι αποζητάς να περνάς λίγη ώρα μόνη σου και να έχεις χρόνο για σένα γενικά. Δεν είσαι άρρωστη μην ανησυχείς, αφού θα βρεις την ηρεμία σου σε αυτά που σε ευχαριστούν: κάνε yoga, διάβασε στο βιβλιοπωλεία και η αγάπη θα σε βρει στα πιο ήσυχα μέρη που μπορεί να σε βρει ...για Λιονταρίνα!

Παρθένος: στην αρχή του καλοκαιριού νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου όμως στο μέσο του καλοκαιριού περίπου νιώθεις πως τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 16 Αυγούστου έχει τρομερή γοητεία και πέραση και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι. Για πρόσεξε μια φιλία όσο που μπορεί να “γυρίσει” σε κάτι ερωτικό!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη