Τα βασικά της Νέας Σελήνης του Ιουλίου

08.07.2013
Mια ακόμη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του συναισθηματικού Καρκίνου έρχεται αυτόν τον μήνα να σου φέρι αλλαγές και να σε βάλει σε διαδιακσία σκέψης!

Αυτό το μήνα η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα στον συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου μας θυμίζει την οικογένεια, το σπίτι, την οικογένεια και την θαλπωρή και ασφάλεια που μας παρέχει. Αυτή η Νέα Σελήνη όμως, σε βάζει στη διαδικασία να δεις πού βρίσκεσαι και που στέκεσαι σε σχέση με την οικογένεια σου τον τελευταίο καιρό.

Θέλεις να μένεις με την οικογένεια ή μήπως ήρθε τελικά η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να μείνει μόνη σου; Η σιγουριά του σπιτιού σου και της οικογένειας είναι τέλεια όμω ςμήπως ήρθε η ώρα να στηριχτείς στις δυνάμεις σου; όλα αυτά βασανίζουν το μυαλό σου γενικές γραμμές τώρα με την Νέα αυτή Σελήνη. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα που συμβολίζει την αλλαγή και το τετράγωνο με τον Ουρανό νιώθεις κάπως...χαμένη και ψάχνεις απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Αρκεί να ξέρεις πως οι επόμενες εβδομάδες είναι δύσκολες συναισθηματικά και σίγουρα έχει πολλά να μάθεις. “Θυσίασε” λιγάκι την ασφάλεια σου για κάποιο σημαντικό σκοπό και μην ανησυχείς δεν θα βγεις χαμένη.

Tώρα είναι η ώρα για να δώσεις ώθηση στα όνειρα σου ακούγοντας την διαίσθηση σου! Τι σου λέει η διαίσθηση σου για την παρούσα σου κατάσταση;; Έλα σε επαφή με τα “καλά” σου συναισθήματα και μην κολλήσεις πουθενά. Μπορείς μέχρι τώρα να “ κόλλησες” λιγάκι συναισθηματικά αλλά με αυτή τη Νέα Σελήνη σου δίνεται η ώθηση να φτάσεις κοντά στα όνειρα σου!

Τώρα φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο απο ποτέ και έρχεσαι σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου για να βρεις πραγματικά τον εαυτό σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη