Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιουλίου;

19.07.2013
Mια ακόμη Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 του μήνα σου επιβάλει να αποκτήσεις υπομονή και να βάλεις τον προγραμματισμό στην πρώτη γραμμή! Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος αυτή ανάλογα με το ζώδιο σου!


Κριός: τώρα η ομαδική δουλειά μπερδεύεται λιγάκι και εσύ ζητάς όσο τίποτα την στήριξη φίλων και συγγενών! Πρέπει να τονώσεις την υπομονή σου για να μην μπλέξεις σε καυγάδες και συζητήσεις και να την «Βγάλεις» με αυτή την Πανσέληνο!

Ταύρος: στον δέκατο οίκο της καριέρας σου, αυτή η Πανσέληνος ανοίγει τις πόρτες σε νέες συνεργασίες αλλά κυρίως σε διαφορετικούς τομείς πάνω στη δουλειά. Μπορεί ακόμη να σημαίνει πως δεν μπορείς πλέον να σηκώνει μόνη σου το βάρος της δουλειάς ενώ τώρα το να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου φαίνεται σημαντικό και είναι το κλειδί σε πολλά σου προβλήματα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις από τη ζωή σου όσους σου παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν και να είσαι μια χαρά.

Δίδυμοι: η …καινοτόμα αυτή Πανσέληνος στον Υδροχόο στον ένατο οίκο σου των ταξιδιών και της μόρφωσης σε κάνει να διψάς για μάθηση και να θέλεις να διώξεις από επάνω σου την ρουτίνα. Μπορείς να ψάξεις σε βάθος οτιδήποτε σχετικό με την δουλειά σου και να βρεις σε αυτήν νέο ενδιαφέρον αλλά μπορείς να βρεις και ένα καινούργιο χόμπι ή μια δραστηριότητα.

Καρκίνος: τώρα οι σχέσεις παίρνουν άλλη τροπή και με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει στα πιο βαθιά σου συναισθήματα και τώρα ψάχνεις πολύ το θέμα των σχέσεων. Είτε έχεις σχέση ή είσαι μόνη ψάξε μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις και τώρα θα βρεις τον τρόπο να έρθεις κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Λέων: στον έβδομο οίκο σου των συντρόφων τώρα πρέπει να προσέξεις διπλά! Αν γνωρίσεις κάποιον καινούργιο μην βιαστείς να διαλέξεις νυφικό γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλά κρυμμένα θέματα που μπορεί να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορεί και εσύ η ίδια να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και καλά κάνεις. Βρες τον τρόπο να αντιμετωπίσεις τους πεισματάρηδες!

Παρθένος: τώρα η πίεση της δουλειάς στον 6ο οίκο σου της εργασίας σου …βγαίνει! Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο γίνεται είτε με έναν περίπατο στη φύση ή απλά στο σπίτι έτσι ώστε να βρεις την δύναμη να ξεπεράσεις αυτή τη φάση που περνάς και να ξαναβρείς τον χαμένο σου ενθουσιασμό για τη δουλειά αλλά και για τον εαυτό σου.

Ζυγός: η δημιουργικότητα και το ρομάντζο είναι στην πρώτη γραμμή. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι συναναστρέφεσαι με άτομα που δεν καταλαβαίνουν το ιδιαίτερο στιλ σου και την αίσθηση του χιούμορ σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι δουλειά σου να τους διασκεδάζεις! Το να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου με τα ρούχα που διαλέγεις και αυτά που λες είναι πιο σημαντικό από το να διασκεδάζεις του γύρω σου!

Σκορπιός: η Πανσέληνος αυτή στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και του σπιτιού αναμένεται να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Άφησε πίσω σου τις παλιές ιδέες και αντιλήψεις και δες πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Έχεις περισσότερες επιλογές αν ξεκολλήσει από κάποιες ιδέες σου!

Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή στον τομέα των πληροφοριών σου δίνει νέες ιδέες. Πρόσεξε γιατί μπορεί αυτοί με τους οποίους μοιράζεσαι αυτές τις ιδέες να μην έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα! Επειδή εσύ βρήκες τις απαντήσεις σε κάποια σημαντικά θέματα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις καταλάβουν όλοι!

Αιγόκερως: τώρα τα οικονομικά σου είναι στην πρώτη γραμμή. Αποκτάς νέες δεξιότητες και ταλέντα που θα σου αποδώσουν μελλοντικά και το να δώσεις χρήματα για αγοράσεις εργαλεία εκπαίδευσης στην ουσία μόνο καλό μπορεί να σου κάνει!

Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος θα φέρει για σένα μια πίεση να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες σου και τις υποχρεώσεις σου έτσι ώστε να βρεις τελικά περισσότερο χρόνο για τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα.

Ιχθείς: στον τομέα της πνευματικότητας, η πίστη σου αναμένεται να δοκιμαστεί αυτό το διάστημα. Βρες τον χρόνο να χαλαρώσεις και να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστάσακη