Η ώρα της ευτυχίας έφτασε!

31.07.2013
Άφθονες επαγγελματικές επιτυχίες, νέες πηγές εισοδήματος, ανανέωση του γάμου ή της σχέσης σας, ακόμα και ένας νέος έρωτας; Γιατί όχι;

Από τη Μαίρη Μιχαλοπούλου

Επειδή η πραγματικότητα απέχει από τη φαντασία και πολλές φορές μπλοκάρεται από εμμονές ή ανασφάλειες, τα όνειρα ίσως είναι το πιο αμερόληπτο μέσο που αποκαλύπτει το μέλλον. Απλώς, εμπιστευτείτε τα!

Μήλα
Αν ονειρευτείτε κόκκινα μήλα, τα σχέδιά σας ευνοούνται, και μάλιστα ιδιαίτερα. Όσο πιο πολλά είναι τα μήλα τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η τύχη που θα έχετε. Αν αγοράζετε μήλα, πολύ σύντομα θα γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα ερωτικό σύντροφο, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας σύντομα θα επισημοποιηθεί. Αν, πάλι, δείτε μια μηλιά γεμάτη ώριμα μήλα, τότε σας περιμένει μια ανέλπιστα καλή επαγγελματική πρόταση. Σημασία έχει στο όνειρο τα μήλα να είναι καθαρά και φρέσκα.

Άγγελος
Το όνειρο αυτό προμηνύει τεράστια τύχη σε κάθε τομέα της ζωής. Αν απλώς δείτε στον ύπνο σας έναν άγγελο, περιμένετε ευτυχία, επαγγελματική ανέλιξη και οικονομική πρόοδο. Αν δείτε τον άγγελο να πετάει, σύντομα θα ζήσετε ένα ευχάριστο γεγονός. Αν ο άγγελος σας αγγίξει, περιμένετε θετική έκβαση σε κάθε εγχείρημά σας, όσο φιλόδοξο κι αν είναι. Αν ο άγγελος σας βάλει στα φτερά του, περιμένετε ξαφνικά και πάρα πολλά κέρδη, είτε από αύξηση, είτε από μια νέα επαγγελματική πρόταση, είτε από κληρονομιά, λαχείο ή τυχερά παιχνίδια. Αν ο άγγελος σας χαμογελάει και δεν είστε παντρεμένοι, πολύ σύντομα όσοι έχετε σχέση θα δεχτείτε πρόταση γάμου, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Αν ο άγγελος πετάει πάνω από το σπίτι σας, τότε θα ακούσετε πολύ σύντομα μια είδηση που θα σας χαροποιήσει αφάνταστα. Αν δείτε πολλούς αγγέλους μαζί, κάθε πρόβλημά σας θα βρει λύση. Αν δείτε ένα φιλικό ή γνωστό σας πρόσωπο με τη μορφή αγγέλου, σημαίνει ότι και στην πραγματικότητα αυτό το άτομο είναι αγνό και άξιο εμπιστοσύνης. Τέλος, αν δείτε έναν άγγελο να σας παρηγορεί, αν είστε ασθενής, θα γίνετε πολύ γρήγορα καλά και, επίσης, θα συναντήσετε άτομα που θα σας προστατεύσουν.

Μαργαριτάρια
Πρόκειται για ένα από τα θετικότερα όνειρα. Αν δείτε στον ύπνο σας μαργαριτάρια, περιμένετε σύντομα τεράστια τύχη. Αν φοράτε κολιέ από μαργαριτάρια, προμηνύεται άνοδος της κοινωνικής θέσης σας και νέες πηγές εσόδων. Αν δείτε ότι φοράτε βραχιόλι, δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια από μαργαριτάρια, έφτασε η στιγμή που κάθε επιδίωξη και προσδοκία σας θα πραγματοποιηθούν. Αν διαλέγετε μαργαριτάρια, το όνειρο σας στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να έχετε πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σας και ότι έχει φτάσει η στιγμή να ρισκάρετε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Αν αγγίζετε μαργαριτάρια, θα συναντήσετε ισχυρούς ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν σε κάθε εγχείρημά σας. Αν δείτε ένα ή πολλά μαργαριτάρια μέσα σε όστρακο, πολύ σύντομα θα σας συμβεί ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός, που θα ανατρέψει τη ζωή σας ευχάριστα. Αν κάποιος σας κάνει δώρο μαργαριτάρια, τότε, αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα επισημοποιηθεί, αν είστε παντρεμένοι, ο γάμος σας θα είναι ευτυχισμένος για χρόνια, και αν είστε μόνοι, τότε σας περιμένουν ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες. Προσοχή: Αν φοράτε ένα μαργαριταρένιο κολιέ και σας σπάσει, αλλά καταφέρετε και μαζέψετε τα σκορπισμένα μαργαριτάρια, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις, αλλά με μικρές δυσκολίες, που όμως θα ξεπεραστούν. Από την άλλη, αν ονειρευτείτε ότι πουλάτε μαργαριτάρια, τότε η απερισκεψία και ο εγωισμός σας θα σας οδηγήσουν στην αποτυχία. Το ίδιο ισχύει και αν δείτε ότι πετάτε τα μαργαριτάρια.

Βρύση
Αν δείτε μια ολοκαίνουργια ή καθαρή βρύση, περιμένετε ευχάριστα νέα, είτε σχετικά με νέα εγχειρήματα είτε με υποθέσεις παλιές, που εκκρεμούν και τώρα έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Αν πίνετε νερό από βρύση, τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν χωρίς προβλήματα, και μάλιστα θα έχετε και σημαντική βοήθεια. Αν τρέχει άφθονο νερό από καθαρή βρύση, τότε θα προκύψουν αναπάντεχες ερωτικές συναντήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε γάμο. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, θα ξεπεραστούν, και θα είστε πάλι απόλυτα υγιείς. Όσον αφορά τον τομέα της εργασίας σας, θα σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση ή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας.