Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου;

05.08.2013
Άλλη μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα έρχεται να σου ταράξει λίγο τα ήσυχα νερά στις 6 του μήνα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δεις την αυτοπεποίθηση σου να σκαρφαλώνει στα ύψη αρκεί να προσέξεις να μην περάσεις στο άλλο άκρο και φτάσεις στα όρια της υπεροψίας! Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: στον 5ο οίκο σου της έκφρασης αυτή η Νέα Σελήνη σε βάζει να παίρνεις τα ρίσκα σου και να παρουσιάζεις τις ιδέες σου στη δουλειά αλλά και να λες ότι αισθάνεσαι στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος: οικογενειακά θέματα σε απασχολούν με την Νέα Σελήνη να “φλερτάρει¨με τις ρίζες σου. Κάνε τον χώρο σου πιο όμορφο και θα δεις και την διάθεση σου να απογειώνεται Τώρα είσαι πιο δημιουργική και αφήνεις πίσω σου τους φόβους του παρελθόντος.

Δίδυμοι: το ...”γόνιμο” μυαλό σου γεμίζει νέες ιδέες με τον δημιουργικό Λέοντα σε πρώτο πλάνο! Στον 30 οίκο όσο της πληροφορίας, βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα σου!

Καρκίνος: τώρα τα οικονομικά σου παίρνουν μια πιο “φρέσκια” τροπή και η Νέα αυτή Σελήνη στον 2ο οίκο όσο των εσόδων θα εκτοξεύσει την δημιουργικότητα σου στα ύψη! Τα οικονομικά σου θα εκτοξευθούν όταν πιστέψεις πραγματικά στις δυνατότητες σου!

Λέων: όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου τώρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αλλά άσχετα με το αν σε βλέπουν ή όχι τώρα είναι η ώρα για να αναλάβεις δράση. Πάρε τα ρίσκα σου στις σχέσεις, άλλαξε την εικόνα σου, προώθησε τις ιδέες σου στα επαγγελματικά και δες την ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο.

Παρθένος: στον 12ο οίκο σου των μυστικών, ρίχνει φως σε κάποιες μυστηριώδεις πτυχές της ζωής σου. Αλήθειες που ήθελες να κρύψεις ίσως έρθουν στην επιφάνεια ή η έμπνευση που είναι κρυμμένη μέσα σου θα βγάλει από μέσα σου όλη την δημιουργικότηταα που είχες κρυμμένη.

Ζυγός: η ζωή σε στέλνει σε νέους δρόμους αυτή την περίοδο στις φιλίες μιας αφού αυτή η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει στον 11ο οίκο σου των γκρουπ. Τώρα παίρνεις ηγετική θέση και παίρνεις όλα όσα αξίζεις αν δείξεις τι θέλεις και το διεκδικήσεις!

Σκορπιός: επαγγελματικές ευκαιρίες και ευθύνες είναι τα καλούδια που σου φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα! Κάνετε βήματα προς τα εμπρός τώρα που η Νέα Αυτή Σελήνη πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο της καριέρας σου και σου βγαίνει σε καλό.

Τοξότης: αυτή η Νέα Σελήνη σε πλημμυρίζει ενέργεια και σε οδηγεί να ψάχνεις για περιπέτειες. Θέλεις να επεκτείνεις τις φιλίες, τις γνώσεις, τα επαγγελματικά σου και όσο πιστεύεις στον εαυτό σου τόσο πιστεύουν και οι άλλοι σε σένα!

Αιγόκερως: τώρα είναι η ώρα να πάρεις ρίσκα στις σχέσεις σου με αυτή τη Νέα Σελήνη στον οίκο των βαθύτερων συναισθημάτων και αν εσύ δώσεις περισσότερα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις τότε θα έχεις πολλά να περιμένεις και να λαμβάνεις!

Υδροχόος: τώρα οι σχέσεις είναι στο φόρτε τους και εσύ προσελκύεις ορισμένους πολύ δημιουργικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις τους άλλους να πάρουν τα ηνία. Αν έχεις ένα νέο φίλο ή ένα νέο πρότζεκτ στην δουλειά ρίξε όλη σου την έμπνευση δεν θα σου βγει σε κακό!

Ιχθείς: τώρα βρίσκεις νέο ενθουσιασμό στη δουλειά σου με την Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο της εργασίας. Βρίσκεις νέες ιδέες και τρόπους για να αναγνωρίσουν οι συνάδελφοι το ταλέντο σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη