Τα άστρα ευνοούν τα ερωτικά σου το φθινόπωρο!

12.09.2013
Το φθινόπωρο ήρθε και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει στα ερωτικά σου τώρα; Αυτό το φθινόπωρο έχεις πολλά να περιμένεις! Ανάμεσα στην Νέα Σελήνη, έναν ανάδρομο Ερμή τον Οκτώβριο και πολλά άλλα αστρολογικά φαινόμενα αναρωτιέσια τι σε περιμένει στα ερωτικά σου! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις!

Κριός: αυτό το φθινόπωρο επικεντρώνεσαι στους συνεργάτες. Από τις 18 Οκτωβρίου και μετά βιώνεις την συναισθηματική ολοκλήρωση μια σημαντικής προσωπικής σου σχέσης. τώρα νιώθεις ότι έχει βρει το άλλο σου μισό πνευματικά ενώ αν τώρα ξεκίνσηεις μια σχέση προβλέπεται να πάει σούπερ.

Ταύρος: τώρα ετοιμάζεσαι να διανύσεις την πιο ένδοξη εποχή που θα σου φέρει μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης στα ερωτικά σου. Είσαι έτοιμη; O Άρης, ο πλανήτης που κυβερνάει την λίμπιντο σου στον πέμπτο οίκο σου του ρομάντζου θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο στις 7 του μήνα και θα σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να φλερτάρεις με κάποιον σπέσιαλ. Αν νιώθεις πως έχεις “κολλήσει” σε μια σχέση που δεν βγάζει πουθενά, θα δεις πώς κάτι νέο θα ξεκινήσει.

Δίδυμοι: αν μπλέκεσαι σε ένα ειδύλλιο στην δουλειά δεν αποκλείεται να έχεις διάφορα μπερδέματα να αντιμετωπίσεις. Η δυσκολία στην επικοινωνία τώρα γίνεται κάπως δύσκολα αλλά αν ξεχωρίσεις τους τομείς τότε θα δεις πώς όλα θα πάνε τέλεια. Οι προοπτικές του να γνωρίσεις τον έρωτα αυτό το φθινόπωρο είναι μεγάλες ακόμη και με τον Ανάδρομο Εμρή πάνω από το κεφάλι σου!

Καρκίνος: είσαι στα ουράνια και νιώθεις πως έχεις όλον τον κόσμο στα πόδια σου αυτό το φθινόπωρο και πολύ καλά κάνεις! Τα ερωτικά σου γνωρίζουν μεγάλες χαρές αφού νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι και αναμένεται να έχεις πολλές ρομαντικές συναντήσεις τώρα!

Λέων: τώρα αλλάζουν οι εποχές και μαζί αλλάζουν και τα ερωτικά σου! ο Άρης ελέγχει τις σεξουαλικές σου ορμές και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η σεξουαλικότητα σου βγαίνει προς τα έξω. Τώρα έχεις όλο το κουράγιο που χρειάζεσαι να κυνηγήσεις τον άντρα των ονείρων σου και να τον διεκδικήσεις ειδικά με την Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και να βάλεις τέλος στις μοναχικές σου νύχτες.

Παρθένος: το φθινόπωρο είναι σίγουρα η εποχή για να ερωτευτείς! Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον πέμπτο οίκο της αληθινής αγάπης, τώρα δίνεις προσοχή στα προσωπικά σου. Στις 7 του Νοεμβρίου αν απλά βγαίνεις με κάποιον τώρα ίσως πάρεις την απόφαση να πας την σχέση σου παρακάτω.

Ζυγός: μπορεί να μην νιώθεις πως είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφο σου τώρα αλλά παρόλες τις προσπάθειες σου να μην επικοινωνείτε. Σιγά σιγά το καταλαβαίνει και ο σύντροφος σου και κάνει τις προσπάθειες του και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο.

Σκορπιός: όλα ή τίποτα μαζί σου! Το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ μαγνητίζεις όποιον βρεθεί στο διάβα σου και ειδικά αν βγαίνεις πρώτα ραντεβού τους θαμπώνεις όλους με την ομορφιά σου!

Τοξότης: αν βγαίνεις με κάποιον καινούργιο , τα συναισθήματα σου γίνονται όλο και πιο έντονα και έχεις την διάθεση να το πεις σε όλους πόσο ερωτευμένη είσαι! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου σε κάνει πιο κούκλα από ποτέ και με την σεξουαλικότητα σου τους μαγεύεις όλους.

Αιγόκερως: μπορεί η ερωτική σου ζωή να δείχνει ήρεμη αλλά μην γελιέσαι, υπάρχει πολύ δραστηριότητα από πίσω. Η προοπτική των ερωτικών σου σε απασχολεί πολύ τώρα και όλα δείχνουν πολύ ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει η προοπτική να νιώθεις πιο τυχερή από ποτέ φέτος.

Υδροχόος: μπορεί να μην έχει γίνει και το καλύτερο ξεκίνημα στα ερωτικά σου το φθινόπωρο γενικά όμως μετά τις 15 Οκτωβρίου να περιμένεις πολύ φωτιάσ τα ερωτικά σου αφού από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σου μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις στην επικοινωνία φέρνει όμως και πολύ πάθος!

Ιχθείς: μοναδικές ευκαιρίες υπάρχουν για σένα στα ερωτικά σου αυτό το φθινόπωρο ειδικά αν βγαίνεις με κάποιο νέο πρόσωπο. Τώρα έχεις πολλές ευακιρίες να γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό αν είναι αυτό που ζητάς! Έχε ανοιχτά τα μάτια σου!