Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;

16.09.2013
Τώρα είναι η ώρα να αποθεώσεις την συμπόνια! Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα στους Ιχθείς έχει να κάνει με την πίστη και μας θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτα σωστοί και κάποιες φορές ίσως και ένα λάθος είναι μέσα στο «παιχνίδι» επιτρέπεται. Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει αναλυτικά ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: πνευματική αφύπνιση και δημιουργική έμπνευση είναι τα δώρα που φέρνει μαζί του η Πανσέληνος αυτή! Τώρα μπορείς να επωφεληθείς από το να ξεφύγεις από ην ρουτίνα και την καθημερινότητα σου και να βρεις την ηρεμία που τόσο πολύ ζητάς. Ταξιδεύεις έστω και με την φαντασία σου σε μακρινά μέρη και αυτό σε ανεβάζει στην στιγμή!

Ταύρος: η Πανσέληνος στους Ιχθείς στον ενδέκατο οίκο της φιλίας σου και των γκρουπ, σε μεταμορφώνει σε ένα ευαίσθητο σύμμαχο. Οι γύρω σου σε στηρίζουν και αυτό δεν σε κάνει αδύναμη ή ευάλωτη αλλά πιο δυνατή. Μοιράσου λίγη από την αγάπη και στήριξη που λαμβάνει και δεν θα χάσεις!

Δίδυμοι: το κοφτερό και πανέξυπνο μυαλό σου είναι τα πιο σημαντικά επαγγελματικά σου προσόντα και τώρα η γνώμη σου για την δουλειά είναι πιο σημαντική από όσο νομίζεις. Βρίσκεις τώρα την έμπνευση που έχεις ανάγκη και πατάς γερά στα πόδια σου!

Καρκίνος: η μαγική αυτή Πανσέληνος σου ξυπνάει όνειρα ταξιδιών και εσύ ψάχνεις να βρεις ένα αντικείμενο που να σε συγκινεί για να μελετήσεις σε βάθος ή απλά θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και ταξιδεύεις και με την φαντασία σου σε μέρη μακρινά!
Λέων: τώρα με την Πανσέληνο αυτή ρίχνεις τα φώτα όλα επάνω στις σχέσεις σου! Ερωτικές και επαγγελματικές συνεργασίες ανθίζουν ειδικά όταν είσαι δοτική και συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες χάρες με εσένα. Η διαίσθηση σου σε οδηγεί και βρίσκεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Παρθένος: τώρα παραβλέπεις τις λεπτομέρειες και βλέπεις την… bigger picture! Τώρα μπορεί κάποιες σχέσεις να κλονιστούν όμως και νέες πόρτες σου ανοίγουν με νέους ανθρώπους. Η συμπόνια και τα μεγάλα σου όνειρα δημιουργούν επαφές που σε γεμίζουν!

Ζυγός: η δουλειά μπορεί να είναι εξαντλητική αν δεν βρίσκεις το νόημα σε αυτό που κάνεις. Στον τομέα των εργασιακών σου σε επηρεάζει και εσύ ψάχνεις να βρεις την έμπνευση μέσα από διάφορα χόμπι που έχεις ή απλά αναλαμβάνεις πρότζεκτ που σε βάζουν να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την φαντασία σου!

Σκορπιός: τώρα πλημμυρίζεις ρομαντικά συναισθήματα αγάπης στον πέμπτο οίκο σου της αγάπης. Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με ποιητικό τρόπο και να διοχετεύσεις εκεί την ενέργεια σου. Τώρα δείχνεις την τρυφερότητα σου και πόσο ευάλωτη είσαι χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα.

Τοξότης: η τρυφερή αυτή Πανσέληνος στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σου δίνει το έναυσμα να δώσεις προσοχή στα οικογενειακά σου ζητήματα! Τώρα περνάς αρκετή ώρα στο σπίτι και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα του παρελθόντος και είσαι πιο ενθουσιασμένη με το μέλλον που έρχεται! Καλά κάνεις! Τα καλύτερα έρχονται!

Αιγόκερως: τώρα κοιτάζεις τον κόσμο με λιγότερο κριτική ματιά με την Πανσέληνο αυτή να επηρεάζει την επικοινωνία σου και σε κάνει πιο ευαίσθητη γύρω από θέματα που βλέπεις και ακούς.

Υδροχόος: τώρα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου με την πανσέληνο αυτή να επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου. τα παλιά σου όνειρα αναβιώνουν και το μονοπάτι για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον φαίνεται να συναντάει τον δρόμο σου! τώρα τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα!

Ιχθείς: τώρα δίνεις περισσότερη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση και έτσι σε προσέχουν και περισσότερο οι γύρω σου. Το θέμα είναι όμως πως μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να είσαι καλή με τον εαυτό σου και να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για τα λάθη που έκανες. Τώρα η κριτική των άλλων δεν έχει τόση σημασία πλέον.

Eπιμέλεια: Ε.Α.