Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό;

23.09.2013
Η Αφροδίτη του έρωτα και της ομορφιάς στον Σκορπιό σου επιφυλλάσει τα καλύτερα!

Ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης περνάει στον Σκορπιό από τις 10 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Αυτός ο συνδυασμός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην Αφροδίτη να ...λειτουργήσει όπως θα ήθελε και μπορεί τώρα να δεις πώς έχεις μια πιο κτητική στάση απέναντι στη σχέση σου! Τώρα πρέπει να θυμάσαι πως όσο περισσότερο προσπαθείς να κάνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να σου “ανήκει” τόσο περισσότερο τον καταπιέζεις και τελικά τον σπρώχνεις μακριά σου! Μην ξεχνάς πως ο Σκορπιός δεν είναι και το πιο φιλικό ζώδιο του κόσμου και ειδικά όταν απειλείται να χάσει την ελευθερία του.

Η αναγέννηση, η σεξουαλικότητα είναι ακόμη ορισμένα στοιχεία που φέρνει μαζί της η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα μπορεί να μην νιώθει και σούπερ στον μυστηριώδη και “κρυψίνους” Σκορπιό όμως πρόκειται για μια συγκυρία που σου επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά σου!

Αν μπορέσεις να κρατήσεις την ισορροπία στην ανάγκη σου να κάνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, κτήμα σου τότε έχεις καταφέρει σχεδόν τα πάντα! Ακριβώς όπως συμβαίνει όταν γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βάζει να μην θέλεις να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να περάσεις μέρες και νύχτες μέσα στο σπίτι με τον αγαπημένο σου και να χαρείτε τον έρωτα σας.