Λάμψε με οδηγό το ζώδιο σου αυτό το φθινόπωρο!

24.10.2013
H νέα σεζόν φέρνει μαζί της αλλαγές. Πολλές αλλαγές! Δυναμικές θέσεις του Ήλιου σου δίνουν ώθηση και κάνεις βήματα

Η εποχή αυτή της αλλαγής σε μεταμορφώνει και σε κάνει να λάμπεις σαν αστέρι στον ουρανό, πάντα με τις συμβουλές ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός: αν βλέπεις πως υπάρχει μια ένταση με το άλλο σου μισό τώρα βρίσκεις τη δύναμη να κάνεις ειρηνευτικά βήματα που σου βγαίνουν σε καλό! Μην φοβάσαι τίποτα και προχώρα!

Ταύρος: τώρα είναι η καλύτερη ώρα να αναδιοργανώσεις τις ντουλάπες σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα όσα πρέπει να γίνουν. Έτσι βάζεις και μια τάξη σε αυτά που θέλεις πραγματικά στη ζωή σου και έχουν μεγαλύτερη αξία.

Δίδυμοι: τώρα δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και αν είσαι γονιός αποφασίζεις να περάσεις περισσότερη ώρα κοντά στα παιδιά σου! Διαφορετικά βρίσκεις όλα όσα σε κάνουν ευτυχισμένη στην θαλπωρή του σπιτιού έτσι για αλλαγή. Δεν είναι κακό να κάτσεις και λίγο σπίτι τελικά…

Καρκίνος: τώρα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για σένα και απολαμβάνεις τον ωραίο καιρό και τις βόλτες με το άλλο σου μισό αλλά επειδή λατρεύεις και το σπίτι βρίσκεις δικαιολογίες για να τους «μαζέψεις» όλους: το τέλειο γεύμα για όλους σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη!

Λέων: το επικοινωνιακό μπλοκ που ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του καλοκαιριού τώρα παίρνει τον δρόμο του σιγά-σιγά και ξεκλέβεις όσο χρόνο μπορείς για να δεις την οικογένεια και γενικά τους δικούς σου ανθρώπους.
Παρθένος: αντί να σε κάνουν να νιώθεις μπλοκαρισμένη και παγιδευμένη από τα πράγματα που σε περιτριγυρίζουν, σου δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας που και εσύ η ίδια δεν μπορείς να εξηγήσεις. Ίσως τώρα το ρίξεις και λίγο στις αγορές του σπιτιού και έτσι ανανεώνεις τον εαυτό σου μέσα από τον χώρο σου.

Ζυγός: το σπίτι σου γίνεται η προσωπική σου σκηνή και εσύ είσαι έτοιμη να ανέβεις για να εντυπωσιάσεις. Την γοητεία την έχεις στο τσεπάκι σου και γοητεύεις τους γύρω σου με την λάμψη σου. Η αρχή γίνεται από την οικογένεια που είναι το πιο πιστό κοινό σου!
Σκορπιός: τώρα ξεαγχώνεσαι λιγάκι και ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, κάνεις γιόγκα, πιλάτες και ότι σε κάνει να νιώθεις και να είσαι στα καλύτερα σου!

Τοξότης: το φθινόπωρο είναι η εποχή σου! όσο πλησιάζουμε στη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων όλα γίνονται πιο όμορφα για σένα και δεν αποκλείεται να το ρίξεις στα πάρτι είτε τα οργανώνεις εσύ ή απλά χαίρεσαι να είσαι καλεσμένη!

Αιγόκερως: αν ήθελες να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση στο σπίτι τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να το κάνεις! Θα δεις πως θα αδράξεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σύντομα και θα πάρεις τα πάνω σου!

Υδροχόος: τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξεις το δωμάτιο του σπιτιού που πάντα ήθελες και να νιώσεις πιο όμορφα στον προσωπικό σου χώρο. Τώρα γίνεσαι η γκουρού του εαυτού σου και ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Ιχθείς: τώρα δένεσαι περισσότερο με τον σύντροφο σου συναισθηματικά και σωματικά και απολαμβάνεις το πάθος σας στο φουλ! Ίσως ακόμη και να σχεδιάζετε να μείνετε μαζί ή να αγοράσετε από κοινού ένα σπίτι!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη