Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου;

01.10.2013
Μια ακόμη Νέα Σελήνη στις 4 του Οκτωβρίου στον Ζυγό είναι εδώ για να σε αλλάξει και να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες είναι τώρα στο μικροσκόπιο και μένει απλά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει το φαινόμενο αυτό ανάλογα πάντα με το ζώδιο σου.

Κριός: στον 7ο οίκο σου των συνεργασιών αυτή η Νέα Σελήνη, φέρνει στο φως ζητήματα ισχύος και δύναμης χάρη στις δύσκολες όψεις του επαναστάτη Ουρανού και του Πλούτωνα. Τώρα οι παρανοήσεις και τα επικοινωνιακά μπερδέματα είναι μέσα στο παιχνίδι!

Ταύρος: οι σχέσεις στην δουλειά σου είναι στο επίκεντρο με την Νέα αυτή Σελήνη να ρίχνει το φως σε αυτό τον τομέα. Όταν οι γύρω σου δεν δείχνουν να συνεργάζονται βλέπεις και την υπομονή σου να εξαντλείται. Κάνεις τώρα ότι μπορείς για να συμβιβαστείς εκτός και αν ετοιμάζεσαι να την κάνεις για άλλη δουλειά.

Δίδυμοι: τα παιδιά, η δημιουργικότητα είναι τα θέματα που απασχολούν τον δημιουργικό σου εαυτό. Οι δύσκολες όψεις αυτής της Νέας Σελήνης σε βάζουν να παίρνουν ρίσκα και να μην παίρνεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου.

Καρκίνος: τα οικογενειακά θέματα δεν αποκλείεται να πάρουν μια άλλη τροπή αυτό το διάστημα και εσύ καλείσαι να ταράξεις λίγο τα ήρεμα νερά της οικογενειακής ζωής αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Τόλμησε και δεν θα χάσεις.

Λέων: τώρα αυτά που λες προκαλούν και αυτή η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας δίνει μεγάλη ισχύ σε αυτά που λες οπότε έχε λιγάκι τον νου σου. Τώρα εκφράζεσαι πιο έντονα ή απλά βρίσκεις πως σε ενδιαφέρουν πράγματα που δεν ήξερες πως σου αρέσουν.

Παρθένος: τα οικονομικά σου μπορεί να πάρουν μια ξαφνική στροφή στον δεύτερο οίκο σου των εσόδων. Το να σπαταλάς από εδώ και από εκεί τα χρήματα σου μπορεί τώρα να σου δημιουργήσει κάποια θέματα. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα όσο καλές ευκαιρίες και αν φαίνονται για να μην ρισκάρεις πολλά.

Ζυγός: στον πρώτο οίκο σου της προσωπικότητας και της εμφάνισης σου, αυτή Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει την επιθυμία να αλλάξεις λουκ. Τώρα μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου και να τολμήσεις αλλαγές που παλιότερα θα σου φαίνονταν εκκεντρικές και όλοι θα σε θαυμάζουν!

Σκορπιός: το να φύγεις από όλους και από όλα και να ρίξεις πίσω σου μαύρη πέτρα δεν είναι και ο,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις τώρα. Ακόμη και αν έχεις ηρεμία στην καθημερινότητα σου το να περάσεις λίγο περισσότερο χρόνο με ήρεμα άτομα ή που σου φέρνουν μια γαλήνη είναι ο,τι καλύτερο από το να φύγεις από όλους και από όλα.

Τοξότης: τώρα οι φίλοι σου είναι στο επίκεντρο με την Νέα αυτή Σελήνη στον οίκο των φίλων. Τώρα τα πας καλύτερα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου και δείχνεις να είσαι πιο ευέλικτη από ποτέ. Αυτές όμως οι ιδέες σε βοηθούν να αποδεσμευτείς κατά κάποιον τρόπο από καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως: στον δέκατο οίκο της καριέρας σου και με πολλές δύσκολες όψεις να στήνουν χορό στο ζώδιο σου αυτό το αστρολογικό φαινόμενο σε κάνει πιο ευέλικτη , γεγονός που οδηγείς σε δραστικές αλλαγές.

Υδροχόος; Αυτή η κοινωνική Νέα Σελήνη σε βάζει να σκέφτεσαι ταξίδια αλλά και να θέλεις να μάθεις νέα πράγματα. Οι εκκεντρικές σου γνώμες μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις, γι’αυτό δώσε βάση πώς εκφράζεσαι.

Ιχθείς: η αναποφασιστικότητα σου σπάει κόκκαλα αυτό το διάστημα αν και υπάρχουν τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο και την οικογένεια σου. Μια νέα πνοή στις σχέσεις σου σε ανανεώνει και βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα που σε ανανεώνουν!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη