Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Τοξότη;

07.10.2013
Όταν ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, η Αφροδίτη, μετακινείται στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη τότε εσύ γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής για τους φίλους αλλά και τον σύντροφο σου αλλά και τους γνωστούς σου και το απολαμβάνεις.

Τώρα είναι η ώρα να ζήσεις στο έπακρο τη ζωή σου και να βγεις έξω να κάνεις γνωριμίες, να ταξιδέψεις, να δοκιμάσεις νέα πράγματα- ακόμη και να κάνεις μαθήματα ιππασίας που πάντα ήθελες- και να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Αν ήθελες να κάνεις μαθήματα χορού με το αγόρι σου τότε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνεις. Αν πάντα ήθελες να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου τώρα αποφασίζεις να το τολμήσεις και να ανανεωθείς έτσι με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ακόμη και το ρίσκο του να βάζεις σε κίνδυνο την σχέση ή τον αριθμό του λογαριασμού σου δεν σου φαίνεται σημαντικό μπροστά στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Ιδανικές συνθήκες για αλλαγές η θέση αυτή της Αφροδίτης σε βάζει να σκορπάς χρήματα για την ομορφιά και την εξωτερική σου εμφάνιση περισσότερο απο ποτέ. Το θέμα είναι όμως πως τώρα δεν σε πειράζει και τόσο γιατί νιώθεις τόσο υπέροχα!

Το κλειδί της επιτυχίας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι αν είσαι ελεύθερη είναι να είσαι χαλαρή σε θέματα έρωτα και αν έχεις σχέση να κάνεις τα απαραίτητα έτσι ώστε ο σύντροφος σου να μην νιώθει πως απειλείται από όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και θέλουν την φιλία σου.

Το βασικό είναι πως τώρα ανακαλύπτεις περισσότερα για τον ίδιο σου τον εαυτό και τολμάς να βγάλεις προς τα έξω όλα όσα είχες κρατήσει μέσα σου τόσο καιρό. Μην ξεχνάς πως εδώ με την Αφροδίτη στο πλευρό δεν μπορείς παρά να κερδίσεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη