Τα ερωτικά τιπ για να τον ανάψεις τον Οκτώβριο

17.10.2013
Αυτός ο μήνας υπόσχεται να είναι τα πάντα εκτός από βαρετός! Με την ενεργητική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, τον ανάδρομο Ερμή στις 21 του μήνα και πολλά άλλα αυτός ο μήνας αναμένεται να βάλει φωτιά στα ερωτικά σου!

Ο έρωτας παίζει τεράστιο και καθοριστικό ρόλο τώρα, διάβασε παρακάτω πιο αναλυτικά τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: οι φαντασιώσεις σου σε πρώτο πλάνο! Τώρα νιώθεις τόση έντονη την σεξουαλιτκότητα σου που ετοιμάζεσαι να πεις στον σύντροφο σου όλα όσα έχεις στο πονηρό μαυλό σου! Γράψτές σε ένα χαρτί λοιπόν και βάλτον να τις πραγματοποιήσει.

Ταύρος: τώρα αγαπάς το κορμί σου διαφορετικά. Αν θέλεις κάτι πιο πικάντικο στο κρεβάτι αλλά μέχρι τώρα δεν είχες βρει το θάρρος να το ζητήσεις, τότε αποφασίζεις τώρα να το κάνεις ή έστω απλά να το κουβεντιάσεις. Το να του κάνεις στριπτίζ μια ακόμη πολύ σοβαρή επιλογή που έχεις για να δώσεις έναν άλλο αέρα στη σεξουαλική σας ζωή.

Δίδυμοι: νέοι πιο δημιουργικοί τρόποι σε οδηγούν στο να ανακαλύψεις την πιο σεξουαλική σου πλευρά. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που περπατάς και κινείσαι αλλά είναι και αυτά που φοράς. Τώρα αποπνέεις σεξουαλικότητα στο φουλ!

Καρκίνος: λες ο δονητής να είναι η λύση σε μια ακόμη πιο συναρπαστική σεξουαλική ζωή; Το να ξέρουμε το ίδιο μας το σώμα είναι πολύ σημαντικό όσο και το να ξέρουμε τι μας ανάβει πνευματικά, γι’αυτό μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Λέων: έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι συνήθως και δεν ντρέπεσαι να ζητήσεις και στο κρεβάτι αυτά που θέλεις. Δείξε στον σύντροφο σου τι είναι αυτό που θέλεις να σου κάνει και εκφράσου ελεύθερα!
Παρθένος: οι γύρω σου σε κάνουν να νιώθεις σέξι. Η κρεβατοκάμαρα σου το “βγάζει” αυτό όμως; Τώρα επενδύεις στον κατάλληλο φωτισμό, τα σέξι σου εσώρουχα αλλά και τα ανεβαστικά αρώματα για να ανάψει ακόμη περισσότερο τον σύντροφο σου και να το ευχαριστηθείς και εσύ περισσότερο!

Ζυγός: πειραματίσου! Τώρα δοκιμάζεις και αποφασίζεις τι σου ταιριάζει και τι όχι! Σκέψου απλά πώς η φύση δεν δημιούργησε μόνο ένα τύπο λουλουδιών, οπότε γιατί η σεξουαλική σου ζωή να είναι μονότονη; Τώρα μπορείς να πεις “ναι” σε χίλια διαφορετικά πράγματα αλλά διατηρείς πάντα το δικαίωμα να πεις και “όχι” σε ο,τι δεν σου αρέσει!

Σκορπιός: όσο πιο ξεκάθαρη είσαι για αυτά που θέλεις, τόσο πιο καλά νιώθεις εσύ. Τώρα ναι μεν κρατάς γερά τα όρια σου αλλά από την άλλη είσαι ευάλωτη στα αισθηματικά όσο ποτέ άλλοτε. Τι είναι αυτό που θέλεις από έναν σύντροφο; Θέλεις τρυφερότητα; Θέλεις κατανόηση; Θέλεις αγάπη; Τώρα θα τα πάρεις όλα!

Τοξότης: η θεά της ομορφιάς η Αφροδίτη, θα μείνει στο ζώδιο σου μέχρι τις 5 του Νοεμβρίου. Σε παλιές εποχές όταν η Αφροδίτη ήταν τόσο ψηλά στον ουρανό, οι άνθρωποι έκαναν έρωτα στα χωράφια. Η Θεά αυτή δεν έχει ντροπές, είναι άγρια και ζει στην ελευθέρια. Ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές και να περάσεις φανταστικές νύχτες.

Αιγόκερως: φαίνεται πως έχεις τη δυνατότητα να δεις διαφορετικές σχέσεις και ξεπερνάς τα όρια σου. Ξεφεύγεις από την συμβατική ερωτική σου ζωή και βλέπεις την συντροφικότητα με άλλο μάτι. Πιο πονηρό και πιο ερωτικό.

Υδροχόος: σε έχουν κυριεύσει οι πιο κρυφές σου επιθυμίες και η πιο σημαντική από αυτές είναι να είσαι τελείως ελεύθερη. Ελεύθερη απο δεσμεύσεις, ελεύθερη από υποχρεώσεις ειδικά στο κρεβάτι.

Ιχθείς: αν τελευταία νιώθεις πως έχεις μεγάλη όρεξη για έρωτες και καρδούλες τότε τώρα με τη βοήθεια του σύμπαντος έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι να ευχαριστηθείς την ζωή και τον έρωτα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη