Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου;

02.12.2013
O ενθουσιασμός σου είναι σε υψηλά επίπεδα με την Νέα αυτή Σελήνη στον Τοξότη στις 2 Δεκεμβρίου 2013!

Το τόξο λοιπόν του Τοξότη στοχεύει ψηλά και σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια σου. Τα ταξίδια και η εκπαίδευση είναι στο επίκεντρο αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι βέβαιη πως έχεις τα βασικά πριν βάλεις πλώρη για άγνωστα μέρη! Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει βάσει ζωδίου!

Κριός: τώρα δεν ησυχάζεις με τίποτα και το μυαλό σου τρέχει συνέχεια κάπου. Το ρίχνεις στους δρόμους, στα βιβλία ή έχεις δεσμούς με άτομα που είναι μακριά. Τώρα δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται υπαρξιακά θέματα του τύπου: «ποια είμαι και τι κάνω», αφού ο επαναστατικός Ουρανός ενισχύσει την φιλοσοφική όψη του φαινομένου.

Ταύρος: τώρα οι συναισθηματικές εμπειρίες σου αλλάζουν και η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σου της τρυφερότητας και της οικειότητας σε βάζει να ξεπεράσεις τα συνηθισμένα όρια που έχεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Μήπως το … «ρίχνεις έξω» στα προσωπικά; Ναι η αλήθεια είναι πως παίρνεις τα ρίσκα σου για να κρατήσεις έναν σύμμαχο ευχαριστημένο ή απλά για να βρεις μια νέα προσωπική ή επαγγελματική γνωριμία που θα σε «πάει» στην επιθυμητή κατεύθυνση!

Δίδυμοι: οι σχέσεις πρέπει να προχωρούν και αυτό ακριβώς κάνουν τώρα με την Νέα αυτή Σελήνη στον οίκο των συνεργασιών σου. Πάρε τα ρίσκα σου και «άνοιξε» τον κοινωνικό σου κύκλο και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα! Το να «πουλήσεις» τον εαυτό σου δεν είναι λάθος αλλά φρόντισε να το κάνεις σωστά. Η παγίδα εδώ είναι να βρεθείς να πετάς ψηλά στον ουρανό! Φρόντισε λοιπόν να μείνεις όσο πιο προσγειωμένη γίνεται!

Καρκίνος: τώρα αποφασίζεις να ξεφύγεις από το γνωστό και το συνηθισμένο στην δουλειά και να τολμήσεις νέα πράγματα στον τομέα της δουλειάς. Τώρα «παίρνεις» όλη την ώθηση που χρειάζεσαι για να βρεις μια καλύτερη δουλειά ή το να βρεις νέο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Λέων: ήρθε η ώρα να παίξεις με την Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου του ρομάντζου! Τώρα η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και η δημιουργικότητα σου χτυπάει κόκκινο πράγμα που σημαίνει ότι τραβάς το ενδιαφέρον χωρίς καθόλου κόπο. Ναι είσαι αισιόδοξη! Πρόσεξε μόνο να μην πετάς συνέχεια στα σύννεφα!

Παρθένος: τα οικογενειακά θέματα που ήταν κρυμμένα στο περιθώριο βγαίνουν στην επιφάνεια και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σε απασχολούν. Τώρα λες αυτά που πιστεύεις και τα όσα λες πιάνουν τόπο.

Ζυγός: οι συζητήσεις και οι διασυνδέσεις σου έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα αφού όλη η κινητικότητα υπάρχει στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας. Βρίσκεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πεις αυτά που πιστεύεις και τώρα βρίσκεις την αγάπη για τα όσα κάνεις και κρτάς τον ενθουσιασμό σου!

Σκορπιός: υπάρχει ο φόβος του να σκορπάς αλόγιστα τα χρήματα σου και το κακό είναι πως οι εποχές δεν σου επιτρέπουν να τινάξεις την μπάνγκα στον αέρα! Προσπάθησε να βάλεις ένα φρένο στα άσκοπα ψώνια και το να κρατάς μια λίστα με το τι χρειάζεσαι θα σε βοηθήσει να μείνεις στον στόχο και να μην ξεφύγεις πολύ!

Τοξότης: σε τρώει να ζήσεις την περιπέτεια μιας και το φαινόμενο αυτό σε επηρεάζει σε ότι έχει σχέση με την προσωπικότητα σου. Μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο ή έστω να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς και να βρεθείς ανάμεσα στο φεγγάρι ακόμη και να δεν φτάσεις τ’αστέρια!
Αιγόκερως: η Νέα Σελήνη στον ενεργητικό Τοξότη σε βάζει να ψάχνεις μέρος να ξεφύγεις. Θέλεις να «αδειάσεις» το μυαλό σου και να δεις άλλα μέρη, να περπατήσεις σε άλλους δρόμους, θέλεις μια αλλαγή τέλοσπάντων!

Υδροχόος: οι ομαδικές δραστηριότητες έχουν την τιμητική τους και βρίσκεις το κουράγιο για να εκφράσεις ελεύθερα τα πιστεύω και τις αρχές σου! Τώρα έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για να προσπαθήσεις παραπάνω και να δεις πιο παθιασμένα τα απάντα. Πρόσεξε μόνο μην κρίνεις αυστηρά τους γύρω σου!

Ιχθείς: είσαι έτοιμη να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην επαγγελματική σου καριέρα; Τα επαγγελματικά σου λοιπόν είναι αυτά που θα δουν μεγάλη άνθιση και θα δεις την καριέρα σου να ανεβαίνει πολύ ψηλά και τους στόχους να κατακτιούνται ένας-ένας.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη